Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΠΙΚΕΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στο Κιλκίς

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στους δήμους της ΠΕ Κιλκίς ανακοινώθηκαν στη διάρκεια εκδήλωσης - λαϊκού γλεντιού που πραγματοποίησε η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ στην Κορομηλιά, με τη συμμετοχή νέων, εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και γυναικών.

Στο δήμο Κιλκίς υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Γιάννης Φαχουρίδης.

Στο δήμο Παιονίας υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Τάσος Βασιλακάκης.

Εκ μέρους της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, ο Γραμματέας της, Κώστας Σιδηρόπουλος, σημείωσε ότι το 2019 είναι μία χρονιά με πολλές εκλογικές μάχες, τις οποίες το ΚΚΕ θα δώσει σε όλα τα επίπεδα, ενιαία, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, όπως εξάλλου έκανε και όλο το προηγούμενο διάστημα, με στόχο να βγει όσο πιο δυνατό γίνεται στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους δήμους και στις Κοινότητες του νομού.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Φαχουρίδης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Κιλκίς, σημείωσε ότι το ΚΚΕ σταθερά και αταλάντευτα υπερασπίζεται την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, απ' όποια θέση και αν βρίσκεται, σε όποιες συνθήκες κι αν δρα.

Τόνισε πως έχει αποδειχτεί ότι όσο πιο δυνατό είναι το Κόμμα, τόσο πιο δυνατός είναι και ο λαός του τόπου, από τόσο καλύτερες θέσεις διεξάγεται ο αγώνας του. Γι' αυτό επισήμανε ότι «το 2019 μπορεί να αποτελέσει μια χρονιά αποφασιστικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ, γιατί αυτό είναι που μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά για τον λαό, για το κίνημά του, για το σήμερα και το αύριο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ