Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΜΕ
Αλληλεγγύη στο λαό της Ινδονησίας

Μήνυμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και το λαό της Ινδονησίας εξέδωσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, με επιστολή του προς τη συνδικαλιστική οργάνωση KASBI.

Το μήνυμα έχει ως εξής:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Με λύπη παρακολουθούμε τις συνέπειες του πρόσφατου τσουνάμι στα νησιά Σουμάτρα και Ιάβα της Ινδονησίας με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.

Ακόμη περισσότερο, προκαλούν οργή οι αποκαλύψεις ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν λειτουργούσε το σύστημα ειδοποίησης για την έγκαιρη απομάκρυνση του κόσμου. Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι σε αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης και του κέρδους οι ζωές των ανθρώπων έχουν μικρότερη αξία από τα κέρδη των λίγων. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στη χώρα μας, την Ελλάδα, λόγω της έλλειψης μέτρων για την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού και των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ, που εκπροσωπεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, σας εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τα θύματα του τσουνάμι και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα σας για την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού της Ινδονησίας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ