Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στη Δυτική Αθήνα

Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το Κόμμα στους δήμους της Δυτικής Αθήνας:

Περιστέρι: Σιδέρης Γιώργος: 36 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό Νοσοκομείο, ΩΡΛ - χειρουργικής κεφαλής - τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Αιγάλεω: Βιβή Δάγκα: 37 χρόνων. Κοινωνική λειτουργός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών. Δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω. Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Αγία Βαρβάρα: Ελένη Καρανάσιου: 39 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και στο Σύλλογο Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας.

Ιλιον: Νίκος Σταματόπουλος: 35 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Αγιοι Ανάργυροι - Καματερό: Θοδωρής Σκολαρίκος: 41 χρόνων. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους και είναι δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Αχαρνές: Βασίλης Τοπαλλιανίδης: 56 χρόνων. Πνευμονολόγος, επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Φυλή: Νίκος Ζαπάντης: 56 χρόνων. Εκπαιδευτικός. Μέλος του ΔΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Οπως είναι ήδη γνωστό, εκ νέου υποψήφιοι είναι οι νυν δήμαρχοι στους δήμους Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Ο Μιχάλης Σελέκος στο δήμο Χαϊδαρίου και ο Βαγγέλης Σίμος στο δήμο Πετρούπολης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ψηφοδέλτιο μάχης για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού(2023-08-25 00:00:00.0)
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο της Αθήνας(2023-07-15 00:00:00.0)
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Γεράσιμο Θεοδωράτο(2022-11-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ