Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνεχίζουν τον αγώνα οι απολυμένοι συμβασιούχοι

Με μαζικές εξορμήσεις και νέες κινητοποιήσεις κλιμακώνουν τον αγώνα οι απολυμένοι συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης, απαιτώντας μόνιμη και σταθερή εργασία. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι (550 άτομα) δούλευαν για 4 χρόνια στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα, μετά και την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στην αγωγή που είχαν καταθέσει για μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, οι απολυμένοι συμβασιούχοι από τις υπηρεσίες καθαριότητας συμμετείχαν μαζικά στη συνέλευση που κάλεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσσαλονίκης.

Αποφάσισαν πως δεν θα κάνουν βήμα πίσω από τον πρωταρχικό τους στόχο, τη μόνιμη και σταθερή δουλειά, ότι δεν τους πτοούν οι αρνητικές αποφάσεις των δικαστηρίων, καθώς άλλωστε ποτέ δεν εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σ' αυτά.

Καθορίζοντας το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού, αύριο Παρασκευή, στις 10 το πρωί θα συγκεντρωθούν στο ΕΚΘ και από εκεί θα εξορμήσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκειμένου να ενημερώσουν μαζικά το λαό και να ζητήσουν συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ