Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά

Συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι πρωτοβουλίες από Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα και φορείς, για γιορτές και εκδηλώσεις για τα παιδιά:

-- Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 22/12, στις 11 π.μ., στην αίθουσα «Χυτήριο» πίσω από το παλιό Μηχανουργείο. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με κατασκευές και χειροτεχνίες, καθώς και με τα κόλπα του μάγου Πρωτέα.

-- Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Ηπείρου «Μάξιμος Γραικός» και η Ενωση Γονέων Ιωαννίνων, το Σάββατο 22/12 στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με τραγούδια, παραμύθια, χορό και δωράκια για όλα τα παιδιά.

-- Σε χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους καλούν το Σάββατο 22/12 στις 3 μ.μ., στο Κέντρο Νέων (πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων), το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Γυναικών της ΟΓΕ.

-- Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής καλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 23/12 στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110), σε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η Μαύρη Πεταλούδα», από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Ερης Ρίτσου.

-- Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας οργανώνει γιορτή για τα παιδιά, με κουκλοθέατρο, ζωγραφική και παιχνίδι, την Παρασκευή 28/12 στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του (πλατεία Διάκου).

Για τις οικογένειες και τα παιδιά των πυρόπληκτων

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και οι Ομάδες Γυναικών Μεσογείων της ΟΓΕ οργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά του περασμένου Ιούλη, την Κυριακή 23/12, στην Ε' κατασκήνωση του δήμου Μαραθώνα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ., με δραστηριότητες για τα παιδιά, ενώ στη 1.30 μ.μ. θα ακολουθήσει γλέντι για μικρούς και μεγάλους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ