Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα για τα δίκαια αιτήματά τους

Σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα παραμένουν οι συνταξιούχοι, μετά και το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν μέρος στην πανελλαδική κινητοποίηση, ανταποκρινόμενοι με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ΣΕΑ και των Σωματείων τους.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Το μήνυμα της συγκέντρωσης είναι καθαρό: "Με ψίχουλα και ψέματα δεν μας ξεγελάτε - Δεν ξεχνάμε τις κλεμμένες κατακτήσεις μας - Διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν". Συνεχίζουμε να βαδίζουμε σταθερά, αποφασιστικά, με περηφάνια στο δρόμο του αγώνα. Δεν θα υποστείλουμε τις σημαίες μας.

Παραμένουμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Οι ελιγμοί της κυβέρνησης δεν μας καθησυχάζουν. Η ακύρωση της περικοπής της "προσωπικής διαφοράς" είναι μια σημαντική νίκη μας, όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ, γιατί η επίθεση στα ασφαλιστικά και εργατικά δικαιώματα θα συνεχιστεί. Σε συστράτευση με το εργατικό κίνημα θα κλιμακώσουμε την πάλη μας για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου».

Τέλος, η ΣΕΑ κάνει γνωστό ότι αναμένει από το γραφείο του πρωθυπουργού να ορίσει συνάντηση, όπως δεσμεύτηκε απέναντι στην αντιπροσωπεία της. Καλεί παράλληλα τους συνταξιούχους να δυναμώσουν την πάλη τους και να μαζικοποιήσουν ακόμα περισσότερο τα σωματεία τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ