Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Καταδικάζει τη διαγραφή γονέα από το ΔΣ Συλλόγου Γονέων

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζει τη συγκεκριμένη προσπάθεια που γίνεται από 5 μέλη του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών, που παράνομα αποφάσισαν να διαγράψουν εκλεγμένη γονέα στο ΔΣ του Συλλόγου επειδή διαφωνούν με τη δράση που ανέπτυξε τα προηγούμενα χρόνια.

Με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι δεν αναγνωρίζει καμία διαγραφή της συναδέλφου και καλεί τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου να μην αναγνωρίσουν καμία διαδικασία που δεν θα αποφασιστεί μέσα από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης. Καλεί τους υπόλοιπους Συλλόγους Γονέων του δήμου, στο βαθμό που δεν υπάρχει Ενωση Γονέων, να συνδράμουν στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την ενημέρωση και των άλλων Συλλόγων και να καταδικάσουν την προσπάθεια που έγινε να ενοχοποιηθούν οι δράσεις του Συλλόγου του 6ου που έγιναν στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, οι Σύλλογοι να υιοθετήσουν τέτοιες δράσεις που σκοπό θα έχουν να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα στο σχολείο που βιώνουν κάθε μέρα γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, ώστε να εδραιωθεί και στους υπόλοιπους γονείς ο ουσιαστικός ρόλος που θα έχει ο Σύλλογος Γονέων μέσα σε αυτό.

Καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου και το ΔΣ να συγκαλέσουν άμεσα Γενική Συνέλευση ώστε όλοι οι γονείς να ενημερωθούν για τις παράνομες διαδικασίες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ