Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί σήμερα Παρασκευή 7 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Palatino», με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό», διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Η ΤΕ Δράμας διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» στην Καλλίφυτο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο «εξοχικό κέντρο Κουκούτσης». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ποντοκώμης, μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αλιβερίου - Αυλωναρίου - Κύμης διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο «Κτήμα Κέκη» στο Νεοχώρι.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Λόφου και Ν. Ζωής Περιστερίου Αττικής διοργανώνουν συνεστίαση στο χώρο εκδηλώσεων «Ανοιξη».

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Γ'- Δ' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε συνεστίαση στο «Ανηφόρι» (Β. Γεωργίου και Μουσών).

-- Οι ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Πόλης Λέσβου διοργανώνουν live συναυλία με το σχήμα «Το ξεκούρδιστο μήλο» στο cafe-bar «Be happy» στην πλατεία Σαπφούς, στις 10 μ.μ.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Καρδίτσας καλεί σε συνεστίαση στις 9 μ.μ. στο κέντρο «SALE». Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι με τους αδερφούς Ιακωβίδη, στο καφέ «Mirrors», στο Παλιό Αγιονέρι. Χαιρετισμό θα απευθύνει Γιάννης Φαχουρίδης, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κιλκίς, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Αχαΐας διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ. στο κέντρο «Αστέρια» (Ακτή Δυμαίων και Τριών Ναυάρχων). Θα χαιρετίσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., η ΚΟ Αλεξανδρούπολης καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Απέναντι», με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Οι ΚΟ Θήβας, διοργανώνουν συνεστίαση, στη 1.30 μ.μ., στο κέντρο «Το Τζάκι». Θα μιλήσει ο Κωστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Ελάτειας Φθιώτιδας διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Πόντος». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει γλέντι, στις 12.30 μ.μ., στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ