Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ξανά πρώτη και με άνοδο σε ψήφους η «Αγωνιστική Συσπείρωση»

Ξανά πρώτη δύναμη και ενισχυμένη σε ψήφους βγήκε η «Αγωνιστική Συσπείρωση» στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας. Θετικό στοιχείο αποτελεί και η αύξηση ψηφισάντων κατά 32%.

Αναλυτικά, για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο ψήφισαν 158 εργαζόμενοι, με 147 έγκυρα και 11 λευκά/άκυρα (από 119 ψηφίσαντες, 104 έγκυρα, 15 λευκά/άκυρα το 2016).

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση» πήρε 120 ψήφους και 6 έδρες (από 104 ψήφους και 7 έδρες το 2016).

Η «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση» πήρε 27 ψήφους και 1 έδρα (δεν είχε κατεβάσει ψηφοδέλτιο την προηγούμενη φορά).

Σε ανακοίνωσή της, η «Αγωνιστική Συσπείρωση» επισημαίνει πως το εκλογικό αποτέλεσμα «σηματοδοτεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ακούραστη δράση του απερχόμενου ΔΣ είχε ως αποτέλεσμα να σφυρηλατηθούν ανάμεσα στα μέλη της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης" και τους εργαζομένους (...) δεσμοί που αναπτύχθηκαν μέσα από αγώνες για τη βελτίωση των συνθηκών τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους ασθενείς που επισκέπτονται το Νοσοκομείο. Βασικοί μας στόχοι στην επόμενη διετία θα συνεχίζουν να είναι: Η όλο και πιο μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις δράσεις του σωματείου. Η ενότητα των εργαζομένων στη βάση των συμφερόντων μας και των συμφερόντων των πολλών της κοινωνίας. Η συντονισμένη δράση του σωματείου με άλλα σωματεία τόσο σε επίπεδο κλάδου όσο και σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, διότι μόνο μέσα από τη συντονισμένη δράση, οι αγώνες μας θα είναι νικηφόροι».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org