Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποίηση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Εντός της πύλης εισόδου των Ναυπηγείων Ελευσίνας παραμένουν από χτες το μεσημέρι οι εργαζόμενοι, απαιτώντας από την εργοδοσία συγκεκριμένη ημερομηνία καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων, του επιδόματος αδείας και των δεδουλευμένων που τους οφείλονται από το Μάη έως και σήμερα. Οι εργαζόμενοι απαιτούν επίσης να δοθεί άμεση λύση που να διασφαλίζει τα δεδουλευμένα τους, τις θέσεις εργασίας και τις ΣΣΕ. Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι και να δοθεί άμεσα οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους ενόψει των Χριστουγέννων.

Στο σημείο υπήρχε παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, γεγονός που κατήγγειλε το Παράρτημα Θριασίου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, εκπρόσωποι του οποίου παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του Συνδικάτου στους εργαζόμενους του Ναυπηγείου και καλώντας όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να βρεθούν στο πλευρό τους, καθώς είναι ενιαία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα γίνει κινητοποίηση των εργαζομένων στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αντιπροσωπεία του θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ