Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ
Σε Χανιά και Ροδόπη

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει την κεντρική πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ το Σάββατο 8 Δεκέμβρη στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Παλιό Τελωνείο) και ώρα 8 μ.μ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γραμματέα της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, Αλέκο Μαρινάκη, και μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ - Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμα ταξιδέψει...» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη.

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Κόμματος διοργανώνει η ΤΕ Ροδόπης την Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο REX στην Κομοτηνή. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει δραματοποιημένη απόδοση του ποιήματος «Οταν έρχεται ο ξένος», του Γιάννη Ρίτσου, με τους εξής συντελεστές: Χάρης Τύλιος (σύνθεση μουσικής και κιθάρα), Φιλοποίμην Ανδρεάδης (σκηνοθετική συμβολή - φωνή α' του ξένου), Σβετλάνα Τερεχόβα - Ιερώνυμου (βιολί), Νίκος Ιερώνυμος (τρομπέτα), Κώστας Αθανασιάδης (κοντραμπάσο), Χάρης Κυρατζόγλου (πιάνο), Ζαχαρίας Τύλιος (τραγούδι - φωνή α' και φωνή ομάδας).

Επίσης:

-- Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκέμβρη επίσκεψη στη Ραχούλα Καρδίτσας, στο Μουσείο Χαρίλαου Φλωράκη και στο μνήμα του συντρόφου Χαρίλαου στο Παλιοζογλώπι. Πούλμαν θα αναχωρήσουν από την πλ. Καραϊσκάκη στις 6.30 π.μ. Συμμετοχές στο τηλ. 6988.033.520.

-- Η ΚΟ Αμαρίου Ρεθύμνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα του Γιάννη Σημαντήρα, στον Φουρφουρά. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org