Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Με όλες τις δυνάμεις για το συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη

Κλιμακώνοντας την πάλη τους με σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί», τον αγώνα ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές, για αυξήσεις στις συντάξεις και ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, και για την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τρίτη συνεδριάζουν οι διοικήσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Αττικής, με θέμα την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου. Για τον ίδιο σκοπό, χτες έγινε σύσκεψη των τοπικών συνταξιουχικών οργανώσεων στην Πάτρα, ενώ αύριο Τετάρτη γίνεται ανάλογη σύσκεψη στην Τρίπολη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, απαντώντας και στους ελιγμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κάνει καθαρό ότι οι συνταξιούχοι θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους.

Οπως υπογραμμίζει στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, «διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, για όλους τους συνταξιούχους, χωρίς κανέναν διαχωρισμό. Απαιτούμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλης της αντιασφαλιστικής - αντεργατικής νομοθεσίας. Να εφαρμοστούν άμεσα οι θετικές δικαστικές αποφάσεις και να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους ό,τι τους αναλογεί».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org