Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σήμερα η παναττική σύσκεψη των υγειονομικών

Σήμερα Πέμπτη, στις 5 μ.μ., στο δώμα (11ος όροφος) του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» πραγματοποιείται παναττική σύσκεψη των εργαζομένων στις δημόσιες μονάδες Υγείας και Πρόνοιας, στο πλαίσιο υλοποίησης των αποφάσεων σωματείων μονάδων Υγείας της Αττικής, έπειτα και από τις προηγούμενες συσκέψεις αντιπροσωπειών τους (τον Ιούλη και το Σεπτέμβρη του 2018).

Μέχρι στιγμής, αποφάσεις συμμετοχής στην παναττική σύσκεψη έχουν πάρει τα Σωματεία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικόν», Λαϊκό, «Ασκληπιείο», «ΕΛΠΙΣ», «Θριάσιο», ΚΑΤ, «Ελενα», ΨΝΑ «Δαφνί», Παίδων Πεντέλης, «Α. Συγγρός», Νίκαιας, «Αγία Ολγα», ΟΚΑΝΑ, «Σωτηρία», ΕΙΝΑΠ και οι Επιτροπές Αγώνα σε «Ελενα», «Αλεξάνδρα», «Αιγινήτειο», προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις και να καθοριστούν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα.

Οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μονάδες Υγείας και Πρόνοιας απαιτούν: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά, επιστημονικά δικαιώματα. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και παράλληλα μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες. Να πληρώνονται απρόσκοπτα όλα τα δεδουλευμένα, χωρίς καμία εξαίρεση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ