Τρίτη 27 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Την Πέμπτη η εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης

Στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, στις 19.00

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση την Πέμπτη 29 Νοέμβρη, στις 19.00, στο γήπεδο του Σπόρτιγκ στα Πατήσια, με τίτλο «Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Οι λαοί θα νικήσουν!», διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, με αφορμή την 29η Νοέμβρη που είναι η Παγκόσμια Μέρα Αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, και ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την 29η Νοέμβρη, κάθε χρόνο από το 1977, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την έκφραση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μέσα από την εκδήλωση δηλώνουν τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Ο Δ. Κουτσούμπας στην πρεσβεία της Παλαιστίνης

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, Πέμπτη 29 Νοέμβρη, στις 12.30 το μεσημέρι, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μεταβεί στην πρεσβεία της Παλαιστίνης, όπου θα του απονεμηθεί από τον πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, το μετάλλιο του Αστεριού της Φιλίας, εκ μέρους του Προέδρου του Κράτους της Παλαιστίνης, Μαχμούτ Αμπάς, σε ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της υποστήριξής του στην προώθηση των δίκαιων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Παλαιστινιακού λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ