Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
Με δεκάδες σωματεία και το λαό της πόλης δίπλα μας συνεχίζουμε τη μάχη

Εκδικάστηκαν χτες τα εξ αναβολής ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η γνωστή ομάδα Νικολάου - Καραγεωργόπουλου ενάντια στη νέα, νόμιμα εκλεγμένη μέσα από μαζικές διαδικασίες Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (ΕΚΠ).

Την ώρα της εκδίκασης, το ΕΚΠ και σωματεία - μέλη του πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα δικαστήρια, ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει το επόμενο διάστημα.

Το ΕΚΠ σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Οι νοθείες τους και οι παρατυπίες τους αποκαλύπτονται ακόμη και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στη νοθεία και την απάτη. Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε δίπλα μας δεκάδες σωματεία, τους εργαζομένους, τον ίδιο τον πατραϊκό λαό. Εχουμε δίπλα μας τίμιους συνδικαλιστές από τα σωματεία, που βγάζουν ήδη συμπεράσματα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια το Εργατικό Κέντρο Πάτρας να γίνει πραγματικός σύμμαχος και υπερασπιστής των συμφερόντων των εργαζομένων στην πόλη μας. Κάθε εργάτης, κάθε λαϊκή οικογένεια έχει συμφέρον να παλέψει δίπλα μας, δίπλα στα σωματεία, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, τις διεκδικήσεις μας, τα αιτήματά μας. Λύση για μας είναι ο ανυποχώρητος ταξικός, μαχητικός, μαζικός αγώνας. Μέσα από τα σωματεία, με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, με οργανωμένη πάλη στους τόπους δουλειάς και στους κλάδους.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 28 Νοέμβρη. Καλούμε όλα τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΠ να συμμετάσχουν στην απεργία, να οργανώσουν την απεργιακή κινητοποίηση σε κάθε χώρο δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ