Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018
Σήμερα η σύσκεψη της ΔΑΣ ΟΑΣΑ

Σε σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της απεργιακής απάντησης των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες καλεί η ΔΑΣ ΟΑΣΑ, σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΣΕΛΜΑ (Αθηνάς 67).

«Να δώσουμε τη δική μας αγωνιστική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης και των δυνάμεων που την υπηρετούν, οργανώνοντας τη δράση μας ώστε η απεργία στις 28/11 να αποτελέσει βήμα οργάνωσης του κλάδου σε ταξική κατεύθυνση, ενάντια στη μοιρολατρία και το συμβιβασμό», αναφέρει η ΔΑΣ στην ανακοίνωσή της. Οπως σημειώνει, η Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, κάτω και από την πίεση που άσκησαν οι δυνάμεις της, έχει πάρει απόφαση για 24ωρη απεργία.

Στο μεταξύ, πρόγραμμα περιοδειών για την προετοιμασία της απεργίας υλοποιεί η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού. Αύριο, Παρασκευή, στις 4.30 μ.μ., στο αμαξοστάσιο των Ανω Λιοσίων. Τη Δευτέρα 26/11, στις 4.30 μ.μ., στο αμαξοστάσιο της Πέτρου Ράλλη. Την Τρίτη 27/11, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ