Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ
  • Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην Ηγουμενίτσα (θέατρο «Εστία») θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Γιώργο Πρέντζα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνική παράσταση από την ΚΝΕ με μουσικό δρώμενο.
  • Αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην Πινακοθήκη στη Νεάπολη Λάρισας θα πραγματοποιηθεί πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί τμήμα του έργου του Γ. Ρίτσου «Καπνισμένο τσουκάλι» από πολυμελή ορχήστρα. Διεύθυνση - ενορχήστρωση: Δ. Φωτιάδης. Θα υπάρχουν επίσης έκθεση για τα 100 χρόνια του Κόμματος και έκθεση βιβλίου.
  • Την Κυριακή 25 Νοέμβρη, η ΤΕ Σάμου καλεί στις 11 π.μ., σε εκδήλωση προς τιμήν της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, στον Πλάτανο, στο μνημείο στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
  • Η ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 1η Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Αστόρια». Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, Γραμματέας της ΤΕ Ηρακλείου. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρωνίτη, με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ: Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την ταξιδέψαμε ακόμη...».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ