Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προαναγγέλλουν βαθύτερη εμπλοκή σε επικίνδυνα για το λαό σχέδια

Λαλίστατος ο πρέσβης των ΗΠΑ στο «Thessaloniki Summit», έδωσε τα εύσημα για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση... αλλά και στη ΝΔ! Ανέπτυξε την εμπλοκή της χώρας στα ενεργειακά και πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στην περιοχή

  • Την ακόμα μεγαλύτερη ενσωμάτωση της Ελλάδας στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ προανήγγειλε ο Αμερικανός πρέσβης από τη Θεσσαλονίκη, με αναβάθμιση του ρόλου της χώρας ως «πύλης» για τα Βαλκάνια και «εταίρου - κλειδί» στους ενεργειακούς ανταγωνισμούς που εντείνονται.
  • Επιβεβαίωσε ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ΝΔ, για λογαριασμό της αστικής τάξης, στηρίζουν από κοινού τον στόχο της «γεωπολιτικής αναβάθμισης» και τα «συγκλίνοντα συμφέροντα» με τις ΗΠΑ και ότι η ΝΔ «είναι πολύ κοντά σε ό,τι συζητάμε με την κυβέρνηση».
  • Ανακοίνωσε την πιο άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ στα «τριμερή» σχήματα που στήνονται στην Ανατ. Μεσόγειο, με συμμετοχή και της Ελλάδας, που προμηνύει ένταση της ιμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης στην περιοχή, κυρίως με τη Ρωσία, την οποία κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τα Βαλκάνια».

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ