Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταγγελία για απληρωσιά

Την επιχείρηση «Κασσουδάκης ΑΕ», που έχει απλήρωτους για δύο μήνες τους εργαζόμενους, καταγγέλλει το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και νήσων Αργοσαρωνικού και απαιτεί την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Οπως σημειώνει το Σωματείο, η εταιρεία κάλεσε τους εργαζόμενους σε έναν προσχηματικό διάλογο την περασμένη Κυριακή, όπου αρκέστηκε να δώσει υποσχέσεις ότι το θέμα θα λήξει σύντομα «αδιαφορώντας για το πρόβλημα βιοπορισμού που αντιμετωπίζουν πλέον οι εργαζόμενοι», διανύοντας τον τρίτο μήνα απληρωσιάς. Μάλιστα, ο εργοδότης έφτασε στο σημείο «να καλέσει τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν εάν δεν μπορούν να συμφωνήσουν με αυτήν την κατάσταση».

Το Σωματείο υπενθυμίζει πως, την ίδια στιγμή, οι απλήρωτοι οδηγοί δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια. Καταγγέλλει επίσης τη στάση του εργοδοτικού Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων (ΣΕΟΦΑΕ) για τη στάση του και καλεί τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στα «τσιράκια της εργοδοσίας» και να οργανώσουν την πάλη τους για την καταβολή των δεδουλευμένων, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι στο πλευρό τους σε όποια απόφαση πάρουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ