Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Αύριο, Παρασκευή:

-- Η ΚΟΒ Κροκεών Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στο καφενείο της Χριστοφιλάκη, στο Δαφνί, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συνεστίαση - γλέντι στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου «Παλαί».

-- Η ΚΟ Π. Φαλήρου Αττικής διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Βαρβάρας 24).

-- Η ΚΟΒ Ευόσμου Θεσσαλονίκης καλεί σε συνεστίαση - γλέντι, στις 8.30 μ.μ., στα ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Το Σάββατο 10 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών Αττικής διοργανώνει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», στο δημοτικό κινηματοθέατρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» στην Αγ. Βαρβάρα (Θεμιστοκλέους & Κρήτης 71). Στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφίας και αρχειακού υλικού καθώς και έκθεση βιβλίου.

--Η ΤΟ Κατασκευών Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος).

-- Η ΚΟ Ταύρου Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ. στα παλιά δημοτικά σφαγεία, «Αίθουσα 7» (Πειραιώς και Επταλόφου).

-- Η ΚΟΒ Μενεμένης Θεσσαλονίκης καλεί σε συνεστίαση - γλέντι, στις 9 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Μενεμένης.

Την Κυριακή 11 Νοέμβρη:

-- Η ΤΟ Περιστερίου Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 12.30 μ.μ., στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως).

-- Οι ΚΟ Ν. Σμύρνης Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε συνεστίαση, στις 12.30 μ.μ., στο 2ο - 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης (Νικομηδείας 7-9).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ