Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ
  • Η ΤΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100χρονα του Κόμματος, το Σάββατο 10 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στη Στοκχόλμη (Ελληνική Πολιτιστική Στέγη, Idungatan 4). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση με πίνακες του Γ. Βαρλάμου και εργατικό - λαϊκό τραγούδι με συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη.
  • Επίσης, στις 10 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, με θέμα «Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος. Στο πλευρό της εργατικής τάξης». Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη».
  • Την Κυριακή 11 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Κέρκυρας καλεί σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση εικαστικών και μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στα 100χρονα του Κόμματος.
  • Αύριο, Παρασκευή, ολοκληρώνεται η έκθεση που διοργανώνει η ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ, με τη συλλογή «Τα αγριολούλουδα» του Γιώργη Βαρλάμου, στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Πάρου (η Πάρος είναι η γενέτειρα του Γ. Βαρλάμου). Ωρες επίσκεψης: 6 μ.μ. - 8.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org