Τρίτη 6 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Ιρλανδίας

Αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Ιρλανδίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Μάικλ Ντόνελι, τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων, Τζ. Γκράιντζερ, και την Υπεύθυνη της δουλειάς στις γυναίκες, Λ. Κερ, επισκέπτεται τη χώρα μας, μετά από πρόσκληση της ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των στενών διμερών σχέσεων και της κοινής δράσης των δύο κομμάτων στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Ιρλανδίας (ΚΕΙ) πραγματοποίησε χτες συνάντηση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ συντροφικό κλίμα, έγινε ουσιαστική συζήτηση για τις εξελίξεις στις δύο χώρες και την πάλη των δύο κομμάτων ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κυβερνήσεων.

Το ΚΚΕ και το ΚΕΙ συζήτησαν για τις κοινές τους προσπάθειες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας, της κίνησης 29 Κομμουνιστικών Κομμάτων από όλη την Ευρώπη, καθώς και τη συμμετοχή των Κομμουνιστικών Κομμάτων στην 20ή Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 25 Νοέμβρη στην Αθήνα και θα φιλοξενήσει το ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία του ΚΕΙ θα συνεχίσει την επίσκεψή της στην Ελλάδα και τις επόμενες μέρες με συζητήσεις με Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, την ΚΝΕ και Τμήματα της ΚΕ, όπως και με μαζικούς φορείς, ενώ βρέθηκε και στα εγκαίνια της Εκθεσης της ΚΕ για τα 100χρονα του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην Κούβα(13/7/2022)
Συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Συναντήσεων των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων(5/3/2022)
Στο Λένινγκραντ για τη 19η Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων(31/10/2017)
Ευρωπαϊκή συνάντηση στις Βρυξέλλες(7/4/2011)
Για την εκπαίδευση στην Ευρώπη(25/5/2008)
Στη Λισαβόνα η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ(9/11/2006)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org