Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εξω οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες από την περιοχή μας

Την παρουσία της «Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη» στην παραλία του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό καταγγέλλει η ΤΕ Νότιας Αθήνας του ΚΚΕ, καλώντας το λαό να καταδικάσει την παρουσία των φονιάδων στην περιοχή.

Στην ανακοίνωσή της, η Οργάνωση του Κόμματος, σχολιάζοντας το «σκοπό» της άσκησης, που περιγράφεται από τους διοργανωτές ως η «αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών και η προστασία και διάσωση πολιτών από θεομηνίες και άλλου είδους καταστροφές», τονίζει: «Η μεγαλύτερη απειλή για τον ελληνικό λαό και τους λαούς της περιοχής είναι η συμμετοχή στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών».

Αναδεικνύοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η Οργάνωση αναφέρει: «Η συγκεκριμένη άσκηση συνεργασίας αποτελεί άλλη μια ένδειξη της ολοένα και βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες, δίνει "γην και ύδωρ" στους μακελάρηδες των λαών, μετατρέποντας τη χώρα σε μια τεράστια αμερικανοΝΑΤΟική βάση, καθιστώντας την στόχο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό και τους φορείς της περιοχής:

-- Να δυναμώσει η πάλη για την αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

-- Να δυναμώσει η κοινή πάλη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Εξω οι φονιάδες των λαών από τη γειτονιά μας! Εξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις από την Ελλάδα!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ