Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χτες, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, εκδήλωση κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα βραβεία του διαγωνισμού πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου που προκηρύχθηκε από την ΚΕ, προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του Κόμματος, με στόχο να εκφράσει «μέσα από τις σχέσεις, τις καταστάσεις και τις διεργασίες στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού - κομμουνισμού», όπως σημειωνόταν και στη σχετική διακήρυξη. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή του νέου Ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η αίθουσα του Περισσού γέμισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, πλήθος ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, αλλά και δεκάδες από τους συντελεστές που βρέθηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και συνέβαλαν στην υλοποίηση του Ντοκιμαντέρ. Μετά την παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ, στο τέλος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν σε θερμό κλίμα, παρέα με κρασάκι και μεζέδες, στην αυλή των Γραφείων του Κόμματος.

Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους του ΚΚΕ η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της, που αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του διαγωνισμού και παρουσίασε τα μέλη της κριτικής επιτροπής που την εκπροσώπησαν και πραγματοποίησαν τη βράβευση στη χτεσινή τελετή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ