Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
Να διαφυλάξει το «σπίτι» του

Με στόχο την τρίτη εντός έδρας νίκη σε ισάριθμους αγώνες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21.00 - Novasports 2) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Είναι ο δεύτερος συνεχόμενος εντός έδρας αγώνας για τους «πράσινους», μετά από την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, αυτή τη φορά με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Επικρατεί όμως αισιοδοξία, που πηγάζει από το ότι η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα «πατήματά» της.

Για δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που «βγάζει» πολλή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ, θυμίζοντας άλλωστε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Λιθουανούς. Ο Καταλανός κόουτς εκτίμησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να «βγάλει» την ίδια ενέργεια για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις. Επλεξε δε το εγκώμιο του τεχνικού της, Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, λέγοντας ότι δεν είναι πια «νέος κόουτς», ότι κάνει σπουδαία δουλειά στη Ζαλγκίρις και έχει περάσει πλήρως τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Στα της αποστολής, για το «τριφύλλι» εκτός τέθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αλλοι σημερινοί αγώνες: Νταρουσάφακα - Μπαρτσελόνα (20.15 - Novasports 3), Γκραν Κανάρια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22.30 - Novasports 3).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ