Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΣΤΗΝ «TELEPERFOMANCE»
«Εξω οι εργοδότες από τα σωματεία!»

«Εξω οι εργοδότες από τα σωματεία», απαντά η Σωματειακή Επιτροπή του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) στην επιχείρηση «Teleperformance», στον εργοδότη - «συνδικαλιστή» Δ. Καραγεωργόπουλο και στο όψιμο... ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των εργαζομένων.

Μέσα από ανακοίνωση του περιβόητου «Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ενωση"», ένα μόρφωμα με το οποίο επιδιώκει να δραστηριοποιηθεί σε διαφορετικούς κλάδους και περιοχές της χώρας, ο Δ. Καραγεωργόπουλος εμφανίζεται να καταγγέλλει τις άσχημες συνθήκες δουλειάς στην εν λόγω επιχείρηση.

«Αναρωτιόμαστε τι σχέση μπορεί να έχει με τα άγχη και τις αγωνίες των εργαζομένων αλλά και με την οργάνωση του αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ζωής ένα σωματείο που ο πρόεδρός του, ο κύριος Δ. Καραγεωργόπουλος, είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας που ειδικεύεται στο να εκπαιδεύει και να τροφοδοτεί, ακόμη και να επινοικιάζει νέο και "ευέλικτο" εργατικό δυναμικό στο Καζίνο του Ρίο», σχολιάζει η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ. Υπενθυμίζει ακόμα ότι ο ίδιος «εκπρόσωπος των εργαζομένων» πρωτοστατούσε τα προηγούμενα χρόνια στην επιβολή της νοθείας και της απάτης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Ενημερώνει ακόμα τον επίδοξο... σωτήρα των εργαζομένων πως «στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών υπάρχει το ΣΕΤΗΠ και η σωματειακή του επιτροπή στην "Teleperformance", που από την πρώτη στιγμή πρωτοστατούν με παρεμβάσεις, ανακοινώσεις, κινητοποιήσεις για να οργανώσουν την πάλη των εργαζομένων ενάντια σε κάθε μεγάλο και μικρό πρόβλημα που βιώνουν μέσα στο χώρο δουλειάς» και παράλληλα «παλεύουν ώστε οι εργαζόμενοι να ξεμπλέξουν μια και καλή με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό και να προτάξουν τις δικές τους ανάγκες απέναντι στην ανάγκη του κεφαλαίου για αύξηση των κερδών μέσα από το τσάκισμα των εργατικών, λαϊκών δικαιωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ