Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Καμία επέμβαση ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό - Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα!

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει: «Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας καταγγέλλει τα βάρβαρα, δολοφονικά σχέδια του Ισραήλ, που τις τελευταίες μέρες προχωρά σε κινήσεις προετοιμασίας για νέα ευρεία στρατιωτική επέμβαση εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Οπλίζουν το όπλο για να δολοφονήσουν τον Παλαιστινιακό λαό που αντιστέκεται.

Το Ισραήλ, αποθρασυνόμενο από την προκλητική στήριξη των ΗΠΑ - ΕΕ, με συνεχή εν ψυχρώ δολοφονία εκατοντάδων Παλαιστινίων διαδηλωτών τους τελευταίους μήνες, ακόμη και μικρών παιδιών, διακηρύσσει σε όλους τους τόνους την ανάγκη "σκληρού πλήγματος" στη Γάζα.

Εκλεισε τα συνοριακά περάσματα που συνδέουν το Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας και περιόρισε τη θαλάσσια περιοχή όπου επιτρέπεται η αλιεία στους Παλαιστίνιους από τα 6 στα 3 μίλια, ενώ προχώρησε σε νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα το πρωί της Τετάρτης 17 Οκτώβρη. Βομβαρδισμοί των αεροσκαφών του Ισραήλ που "προπονούνται" πώς να δολοφονούν Παλαιστινίους σε κοινά γυμνάσια με την Ελληνική Αεροπορία.

Η πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ είναι συνενοχή στο έγκλημα. Η στήριξη των ιμπεριαλιστικών σχεδίων των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ μάς βάζει στον κυκλώνα των πολέμων και επεμβάσεων των μακελάρηδων των λαών.

Τώρα να βροντοφωνάξουμε:

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα.

Καμία επέμβαση ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό. Παύση κάθε συνεργασίας με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ σε όλους τους τομείς. Να σταματήσουν τώρα όλες οι ασκήσεις που δίνουν ελληνικό έδαφος και αέρα στο Ισραήλ.

Να σταματήσει ο αποκλεισμός και η δολοφονία των Παλαιστινίων. Να γκρεμιστούν το τείχος της ντροπής και οι εποικισμοί.

Η κυβέρνηση της Ελλάδας να υλοποιήσει άμεσα την ομόφωνη απόφαση - ψήφισμα της Βουλής του 2015 για την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως ανεξάρτητου κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο κατοχικός στρατός πνίγει στο αίμα τη Γάζα και προετοιμάζει την «επόμενη φάση» του μακελειού(2023-10-27 00:00:00.0)
Ψήφισαν κατάπτυστη απόφαση στήριξης στο ισραηλινό κράτος - δολοφόνο(2023-10-20 00:00:00.0)
Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού(2019-03-27 00:00:00.0)
Το Ισραήλ συνεχίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού(2014-08-10 00:00:00.0)
Καλύπτει τα εγκλήματα του Ισραήλ το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου(2012-11-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ