Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
Να αποδείξει ότι ... έμαθε

Μετά την αποτυχημένη πρώτη φετινή «έξοδο» (σε συνέχεια του περσινού μοτίβου, της αδυναμίας του στους εκτός έδρας αγώνες) και την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει απόψε την επιστροφή στις νίκες, υποδεχόμενος την Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21.00 - Novasports 2).

Εκτός από τον προφανή στόχο της διαφύλαξης της έδρας τους, οι «πράσινοι» έχουν ως μέλημα και τη βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας σε σχέση μ' αυτό που παρουσίασαν στο Μόναχο, με τα πολλά λάθη και την αδυναμία να «κλειδώσουν» τη νίκη. Ο αγώνας με αντίπαλο την ισπανική ομάδα, επίσης «πρωτάρα» στη διοργάνωση όπως και η Μπάγερν, προσφέρεται για τέτοιες διορθώσεις.

Εκεί εστίασε άλλωστε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ. Για τον αγώνα στο Μόναχο σχολίασε ότι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του ότι στην Ευρωλίγκα όταν δεν παίζεις καλά δεν κερδίζεις. Ζήτησε άμεση βελτίωση με περιορισμό των λαθών (17 στον τελευταίο αγώνα) και αυτοσυγκέντρωση για την αντιμετώπιση της Γκραν Κανάρια (η οποία, σημειωτέον, προέρχεται από νίκη επί της Μπαρτσελόνα), αφήνοντας πίσω την ήττα από την Μπάγερν. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στη διοργάνωση, τόνισε, ακόμα κι αν συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Κατά τ' άλλα, σοκ προκάλεσαν στους «πράσινους» τα αποτελέσματα της ιατρικής εξέτασης του Λοτζέσκι μετά από τον τραυματισμό του στο Μόναχο. Ο παίκτης έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα.

  • Aλλοι σημερινοί αγώνες: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νταρουσάφακα (20.00 - Novasports 1), Μπούντουσνοστ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.00 - Novasports 3), Mπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου (22.00 - Novasports 1).

Μετά το «στοπ» από την Μπάγερν, ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια

Eurokinissi

Μετά το «στοπ» από την Μπάγερν, ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ