Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Καμπάνα» στον Φορτούνη

Με μία αγωνιστική αποκλεισμού τιμωρήθηκε από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ο Kώστας Φορτούνης, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε κληθεί σε απολογία για άσεμνη συμπεριφορά, καθώς μετά από γκολ του έβρισε οπαδούς των γηπεδούχων κατά τους πανηγυρισμούς του. Το περιστατικό περιστατικό έγινε μπροστά στη μαθητική εξέδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής παίκτης θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα του Ολυμπιακού στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιταλός στο Αρης - ΠΑΟΚ

Ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ντόβερι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή 21 Οκτώβρη. Ο 40χρονος ρέφερι θεωρείται από τους πλέον έμπειρους στη χώρα του, έχοντας περισσότερο από 100 ματς της Serie A στο ενεργητικό του. Στερείται όμως διεθνούς εμπειρίας, καθώς μόλις φέτος έγινε διεθνής, ανήκοντας στη β' κατηγορία της UEFA.

Στους άλλους αγώνες ορίστηκαν οι εξής διαιτητές: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: Διαμαντόπουλος. Λάρισα - Λαμία: Κομίνης. Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ: Γρατσάνης. ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Φωτιάς. ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Σέζος. Λεβαδειακός - Ξάνθη: Βρέσκας. Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ