Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝATIONS LEAGUE
Θολό τοπίο για την Εθνική

Εντονο προβληματισμό και προϋποθέσεις για άμεσες εξελίξεις δημιούργησε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου η ήττα από τη Φινλανδία με 2-0 για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ' κατηγορίας του Nations League. Το αποτέλεσμα περιορίζει στο ελάχιστο τις ελπίδες της Ελλάδας για την 1η θέση του ομίλου και την άνοδο στη Β' κατηγορία (όπως και τη δυνατότητα πρόκρισης στο Euro 2020 μέσω των πλέι οφ της κατηγορίας), ενώ η Φινλανδία με 4/4 είναι πλέον το απόλυτο φαβορί.

Δεν ήταν όμως μόνο η ήττα που έφερε απογοήτευση, αλλά και η νέα αρνητική εμφάνιση της Εθνικής, που ήρθε να προστεθεί στη μέτρια έως κακή συνολική εικόνα της στον όμιλο, ακόμα και στους αγώνες στους οποίους κέρδισε.

Μπροστά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Nations League αλλά και στα προκριματικά του Euro που ξεκινούν τον προσεχή Μάρτη, φουντώνει η φημολογία για αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε θεωρείται επισφαλές και ήδη έχει αρχίσει η ονοματολογία για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, σε συνάντηση του Σκίμπε με τη διοίκηση της ΕΠΟ.

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Εσθονία και Ουγγαρία ήρθαν ισόπαλες 3-3.
  • Η βαθμολογία: Φινλανδία 12, Ελλάδα 6, Ουγγαρία 4, Εσθονία 1.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ