Τρίτη 16 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να μην ανεχτεί τη μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο πολέμου

  • Επιβεβαιώνει ο υπουργός Αμυνας ότι τα σχέδια ενίσχυσης των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα εντάσσονται στις συμφωνίες κυβέρνησης - ΗΠΑ
  • Ολοι στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 22 και 23 Οκτώβρη, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την επέκταση και δημιουργία νέων βάσεων των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.
  • Στην Αθήνα, την Τρίτη 23/10, στις 6.30 μ.μ., έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία
  • Η μετατροπή της Ελλάδας, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη και από τη Λάρισα έως την Κάρπαθο, σε αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο, είναι πολιτική επιλογή σύσσωμης της συγκυβέρνησης.
  • Κανείς να μην παρασυρθεί από τα προεκλογικά οικογενειακά καβγαδάκια εντός της κυβέρνησης, που εξυπηρετούν και τους δύο συνεταίρους: Τόσο τον Καμμένο, για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να αναζητήσει άλλοθι και να κρυφτεί πίσω από τον υπουργό Αμυνας, για την προσήλωσή του στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org