Τρίτη 16 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συστράτευση με το ΚΚΕ

Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ προσπαθούν να επεκτείνουν τις βάσεις τους ακόμη περισσότερο εις βάρος των λαών. Ολες οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας μας παρέδωσαν το λαό ως τροφή στους ιμπεριαλιστές. Η παρούσα κυβέρνηση δίνει ακόμη περισσότερη «γην και ύδωρ» στο αδηφάγο τέρας του ΝΑΤΟ, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να διατηρηθεί για λίγο ακόμη καιρό στην καρέκλα που της έχουν προσφέρει.

Αδιαφορεί για τα συμφέροντα του λαού, για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας που καταπατούνται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Σαν να μη φτάνουν όσα έχουν ήδη δώσει, προσφέρουν επιπλέον βάσεις και ευκολίες στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που αλέθουν λαούς, διαλύουν τις παραδόσεις τους, καταβροχθίζουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, πουλάνε αντί πινακίου φακής τις ζωές μας, με αντίτιμο τη δική τους καπιταλιστική ευημερία.

Είναι πλέον καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο καπιταλισμός φέρνει εξαθλίωση και θάνατο για τους λαούς και ευημερία για την άρχουσα τάξη. Δεν πρέπει να γίνουμε η τροφή που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο τα ιμπεριαλιστικά και καπιταλιστικά τους σχέδια.

Κύριοι της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και των λοιπών κομμάτων, οι οποίοι φοράτε παρωπίδες και προσποιείστε ότι δεν βλέπετε τι γίνεται, δεν θέλουμε άλλες βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας. Δεν θέλουμε την υποτιθέμενη προστασία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ έναντι φανταστικών απειλών που εσείς οι ίδιοι μαζί με τους ιμπεριαλιστές δημιουργείτε.

Εμείς οι απόστρατοι που οι απόψεις μας δεν συνέπιπταν σε όλα με το ΚΚΕ, ήρθε η ώρα για μαζική και δυναμική συ-στράτευση με αυτό. Για να περισώσουμε ό,τι μας έχει απομείνει και για να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε όλα όσα αυτοί γκρέμισαν. Ηρθε η ώρα να ξαναγίνουμε άνθρωποι. Δεν σηκώνουμε ΝΑΤΟική σημαία ούτε παραχωρούμε «γη και νερό» στους φονιάδες των λαών.

ΟΧΙ σε νέες βάσεις και διευκολύνσεις προς το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να φύγουν και οι ήδη υπάρχουσες.


Χρήστος ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ
Πλοίαρχος ΠΝ ε.α.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η γεωστρατηγική αναβάθμιση των καπιταλιστών υπογράφεται με τη δυστυχία και το αίμα των λαών(2020-01-31 00:00:00.0)
ΟΧΙ στη νέα ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία(2020-01-04 00:00:00.0)
Αλληλεγγύη στον συριακό λαό! Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς(2019-10-19 00:00:00.0)
Καταδικάζουμε τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού(2010-08-01 00:00:00.0)
Το σύνθημα να είναι «Εξω οι ιμπεριαλιστές από τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ»(2008-03-13 00:00:00.0)
Με το ΠΑΜΕ στην απεργιακή συγκέντρωση(2006-03-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ