Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Ελα και εσύ στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ

Η Ομάδα Φωνητικής, ενώ παρουσιάζει τη δουλειά της τον περασμένο Ιούνη
Η Ομάδα Φωνητικής, ενώ παρουσιάζει τη δουλειά της τον περασμένο Ιούνη
Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ ξεκινάει αυτόν το μήνα τις δραστηριότητές του για τη νέα χρονιά. Με ανανεωμένο πρόγραμμα, με περισσότερες ιδέες, με δημιουργικότητα και σεβασμό απέναντι στη δική μας Τέχνη, εκείνη που αφυπνίζει και μαχητικοποιεί... Το Στέκι επιδιώκει να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους νέους, εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές, ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες.

Το Στέκι, μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, αποτελεί τη στέγη για τις πολιτιστικές ομάδες της ΚΝΕ, τη θεατρική ομάδα και το συγκρότημα.

Ο κάθε νέος και η κάθε νέα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα που διοργανώνονται στο Στέκι κάθε χρόνο. Εμπειροι καλλιτέχνες, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους, με μεράκι και ευθύνη, σε κάθε νέο που θέλει να καταπιαστεί με τη μουσική, το θέατρο, το χορό, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει η Τέχνη να είναι πολυτέλεια, καθώς αποτελεί ανάγκη.

Τα μαθήματα που διοργανώνονται φέτος, θα ξεκινήσουν αρχές Νοέμβρη και αφορούν: Κλασική κιθάρα, Πιάνο, Φωνητική, Θεωρία της μουσικής, Φλαμένγκο, Latin, Drums, Ελεύθερο σχέδιο, Φωτογραφία, Photoshop.

Για δηλώσεις συμμετοχής στις πολιτιστικές ομάδες της ΚΝΕ καθώς και τα μαθήματα που διοργανώνονται στο Στέκι στο email steki@kne.gr και στο τηλέφωνο 210.8823.674, τις ώρες 12.00 - 21.00.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ