Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Η θέση του ΚΚΕ «για την Προσχολική Αγωγή των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων» παρουσιάστηκε χτες το απόγευμα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νομική.

Το αμφιθέατρο Παπαρρηγοπούλου ήταν γεμάτο κυρίως από φοιτητές, μελλοντικούς παιδαγωγούς, αλλά και εκπαιδευτικούς, γονείς, που παρακολούθησαν την αναλυτική παρουσίαση της θέσης και την κεντρική ομιλία από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Μελέτιος - Αθανάσιος Δημόπουλος, οι δήμαρχοι Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος κ.ά.

Μάλιστα, ο πρύτανης υποδέχτηκε πριν την εκδήλωση τον Δ. Κουτσούμπα στο κτίριο της πρυτανείας και του έδωσε μια τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Ιδρύματος.

Η μπροσούρα με τις θέσεις για την Προσχολική Αγωγή κυκλοφορεί ήδη από τη «Σύγχρονη Εποχή», σε μια καλαίσθητη έκδοση, και ήταν διαθέσιμη και χτες στη διάρκεια της εκδήλωσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ