Τρίτη 2 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK - MΠΕΝΦΙΚΑ
Να δείξει ότι «πήρε το μάθημα»

Εχοντας ηρεμήσει ψυχολογικά με το «διπλό» στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται απόψε για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League, υποδεχόμενη την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ (22.00 - Cosmote Sport 2). Μετά τη βαριά ήττα από τον Αγιαξ, η «Ενωση» ψάχνει μια καλύτερη εμφάνιση, απέναντι στην έτερη ηττημένη της πρεμιέρας, Μπενφίκα, σε μια αναμέτρηση κομβική για τους στόχους της στον όμιλο. Αυτό παραδέχτηκε και ο τεχνικός της, Μαρίνος Ουζουνίδης, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ευκαιρία να κάνει η ομάδα του αισθητή την παρουσία της στον όμιλο. Οπως εξήγησε, με δεδομένη τη δυναμικότητα της Μπάγερν, οι αγώνες μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση.

Η ΑΕΚ, είπε ο Μ. Ουζουνίδης, πήρε το μάθημά της από την ήττα στο Αστερνταμ, όπου κατέρρευσε στο β' μέρος, και απόψε θα παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη. Για το πλάνο της αντιμετώπισης της Μπενφίκα ο Ελληνας τεχνικός επισήμανε πως αυτό δεν εστιάζεται σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα, εξηγώντας πως όταν αντιμετωπίζεις ομάδες τέτοιου επιπέδου πρέπει να είσαι έτοιμος σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο κέντρο της άμυνας, με τον Τσιγκρίνσκι να διεκδικεί θέση.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για ευρωπαϊκό ματς επανέρχεται ο Μπακασέτας, ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Λιβάγια και Λόπεζ, οι ανέτοιμοι Μπογέ και Αλεφ και ο τραυματίας Αλμπάνης. Από πλευράς Μπενφίκα αμφίβολοι είναι οι Ζαρντέλ και Γκάμπριελ, ενώ επιστρέφουν Σάλβιο και Φερέιρα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Αγιαξ (22.00 - Cosmote Sport 3).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ