Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη

  • Στις 10.30 π.μ., η ΚΟΒ Τριχωνίδας διοργανώνει στο κέντρο «Χαραυγή», στο Καινούργιο, εκδήλωση για τα 100χρονα του Κόμματος, με τίτλο «Η δράση του ΚΚΕ στην περιοχή Τριχωνίδας. Οι πρώτοι κομμουνιστές στο Καινούργιο». Ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η 100χρονη δράση του Κόμματος» και ο Γιώργος Λάμπρου, στέλεχος του ΚΚΕ, με θέμα «Από τους πρώτους κομμουνιστές στο Καινούργιο έως τις μέρες μας». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Αιγάλεω της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία του Αη Γιώργη, στον Κηφισό, εκδήλωση για τη μάχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ στην περιοχή στις 29 Σεπτέμβρη 1944, ενάντια στους Γερμανούς ναζί και τους συνεργάτες τους.
  • Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Πειραιά καλεί στο Κηποθέατρο Νίκαιας, όπου οργανώνει θεατρική παράσταση με το έργο «Αρης» της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη και ερμηνεία του Τάσου Σωτηράκη.

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., οι ΤΟ Περιστερίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία Μπλόκου (Λόφος Αξιωματικών, Θηβών και Τζ. Κένεντι) εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές του Μπλόκου Περιστερίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρασούλος, μέλος της ΠΕ Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ, και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντάρτικα τραγούδια, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ