Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Μέρα δράσης για τους διορισμούς στις 28 Σεπτέμβρη

Με κύριο θέμα την οργάνωση και το σχεδιασμό της δράσης στον χώρο της Εκπαίδευσης, για όλα τα ζητήματα που έχουν ήδη αναδειχθεί, εκπρόσωποι και εκλεγμένοι συνδικαλιστές από ΕΛΜΕ, Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αναπληρωτές συμμετείχαν στη σύσκεψη που διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΔΟΕ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», «Σωκράτης», «Ρόζα Ιμβριώτη», Χαϊδαρίου, «Ν. Πλουμπίδης», Αγίων Αναργύρων, Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού, οι ΕΛΜΕ Γ' Αθήνας και Γ' Δυτικής Αττικής, καθώς και η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομισθίων. Συμμετείχαν επίσης ως παρατηρητές οι ΣΕΠΕ Ηλιούπολης, «Γληνός», Πειραιά «Η Πρόοδος» και οι ΕΛΜΕ Ε' Αθήνας, Πειραιά και Β' Αθήνας.

Οι παραπάνω απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Αττικής να δώσουν τη μάχη για την οργάνωση και επιτυχία της πανελλαδικής μέρας δράσης για τους διορισμούς στις 28 Σεπτέμβρη και τις κινητοποιήσεις στο υπουργείο Παιδείας στη 1.30 μ.μ. Επίσης, καλούν σε πραγματοποίηση συσκέψεων με τις Ενώσεις Γονέων για τα ζητήματα υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων, σε οργάνωση με αποφάσεις Σωματείων, Συλλόγων Διδασκόντων του αγώνα για την αποχή από κάθε μορφή «αξιολόγησης», σε συμμετοχή στην πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ για τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και σε κλιμάκωση με νέο γύρο Γενικών Συνελεύσεων και νέες κινητοποιήσεις, με σκοπό την προετοιμασία γενικής απεργίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ