Την τιμητική τους έχουν αυτές τις μέρες στα καταστήματα τροφίμων και στις ψαραγορές τα είδη που παραδοσιακά συνθέτουν το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Και ενώ οι καταναλωτές ακόμα δεν έχουν αρχίσει να πραγματοποιούν τις απαραίτητες αγορές - εξάλλου πρόκειται για ιδιαίτερα ευαλλοίωτα προϊόντα - οι τιμές είναι ...«γιορτινές». Χτες, στην ψαραγορά της Βαρβακείου, είδαμε χταπόδι φρέσκο από 7 μέχρι 13 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος και κατεψυγμένο 10,50 - 11,50 ευρώ το κιλό, καλαμαράκια φρέσκα 5,86 - 6,80 ευρώ το κιλό και τα μεγάλα 9,20 ευρώ και κατεψυγμένα προς 3,60 ευρώ. Οι σουπιές πωλούνταν χτες προς 5,50 - 6,50 ευρώ και προς 5,26 ευρώ το φιλέτο σουπιάς, τα κυδώνια πωλούνταν στα 10 - 12 ευρώ τα...