ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Την ανησυχεί η οργανωμένη πάλη του λαού

Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις σε ένα τμήμα του κέντρου της Αθήνας, με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ

Την ανησυχία που της προκαλεί η οργανωμένη πάλη του εργαζόμενου λαού ομολογεί η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, που με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη Μέρκελ προχωρά σε επίδειξη πυγμής ενάντια στο λαό.

Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, «απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία». Η σχετική απόφαση αφορά στο τμήμα του κέντρου της πόλης από τη Βουλή, μέχρι τους Αμπελόκηπους, το Παγκράτι και το Ζάππειο, αλλά και μια περιοχή γύρω από τη λεωφόρο Κατεχάκη. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του Μετρό σε Κατεχάκη, Αμπελοκήπους, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα, «Ευαγγελισμό», Πανεπιστήμιο από τις 11 π.μ. μέχρι την ολοκλήρωση της επίσκεψης Μέρκελ. Τέλος, αναγγέλθηκαν και προληπτικοί έλεγχοι και προσαγωγές.

Η προσπάθεια να μετατραπεί το κέντρο της πόλης σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή βεβαιώνει ότι σκοπός της επίσκεψης Μέρκελ είναι να στηριχτεί και να επιταχυνθεί το αντιλαϊκό έργο της κυβέρνησης. Επιπλέον, σηματοδοτεί την ένταση των εκβιασμών, της παραπλάνησης αλλά και της τρομοκράτησης του λαού προκειμένου να δεχτεί την εξαθλίωσή του. Σίγουρα, αν η καγκελάριος Μέρκελ ερχόταν για καλό, η κυβέρνηση δε θα αισθανόταν την ανάγκη να επιστρατεύσει τόσες αστυνομικές δυνάμεις. Επειτα, η αγωνία της κυβέρνησης να αποτρέψει τη συμμετοχή στις σημερινές κινητοποιήσεις όχι μόνο αποτελεί ομολογία της αντιλαϊκής πολιτικής της, αλλά φανερώνει και την υποκρισία της, καθώς τα στελέχη της δε χάνουν αφορμή να ισχυρίζονται ανερυθρίαστα πως ό,τι κάνει η κυβέρνηση το κάνει για... το καλό του λαού.

Προστατεύουν τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων

Με χτεσινή του ανακοίνωσή το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σημειώνει: «Η επίδειξη πυγμής που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση μπροστά στον ερχομό της Μέρκελ στη χώρα μας, για να προστατεύσει τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κερδοφορία τους απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις, δεν θα περάσει.

Η καλύτερη απάντηση της εργατικής τάξης, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, της νεολαίας είναι η μαζική, μαχητική συμμετοχή τους στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στη 1 μ.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς μέχρι την τελευταία στιγμή να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα την οργανωμένη συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στη 1 μ.μ.».

Παράλληλα, η «Δημοκρατική Συσπείρωση» καταγγέλλει την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία «κατάστασης πολιορκίας» ενάντια στον «εχθρό λαό», κατά την επίσκεψη στη χώρα μας της εκπροσώπου των γερμανικών και ευρωενωσιακών μονοπωλίων και «συμμάχου» των ντόπιων μονοπωλίων Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ. Η απαγόρευση, που θυμίζει την επίσκεψη Κλίντον, σε συνδυασμό με την αναγγελία προληπτικών ελέγχων και προσαγωγών, παραβιάζει κατάφωρα το κατακτημένο με αγώνες δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει όταν ποδοπατάνε τα δικαιώματά του, στοχεύει στην τρομοκράτηση και καθυπόταξη του λαού, αποτελεί ένα νέο σοβαρό βήμα στην κλιμάκωση της κρατικής βίας και καταστολής. Προστίθεται στους ξυλοδαρμούς και τα χημικά των ΜΑΤ, στις συλλήψεις και τις διώξεις σε βάρος εργαζομένων που αγωνίζονται για το ψωμί και το δίκιο τους, στη βάναυση καταπάτηση των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών που αποτελούν καθημερινή πλέον κυβερνητική πρακτική ενάντια σε όσους αντιστέκονται στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα.

Η «Δημοκρατική Συσπείρωση» καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία «να αψηφήσουν την αστυνομική τρομοκρατία. Να μη δεχτούν να μπουν στο "γύψο". Να διαδηλώσουμε μαζικά, αποφασιστικά και οργανωμένα με το ΠΑΜΕ. Να βροντοφωνάξουμε την αντίθεσή μας στα μνημόνια, στις δανειακές συμβάσεις, στα μέτρα κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας, που κάνουν τη ζωή μας κόλαση, ενάντια στην κρατική καταστολή και την ποινικοποίηση των εργατικών και λαϊκών αγώνων. Να ακουστεί η φωνή μας μέχρι την αποστειρωμένη ζώνη!».

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΕ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Ολοι σήμερα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα

Στη 1 μ. μ. στην Ομόνοια η κινητοποίηση στην Αθήνα

Στιγμιότυπα από την πορεία, στην οποία «ενώθηκαν» χτες οι κινητοποιήσεις φοιτητών, συνδικάτων, Λαϊκών Επιτροπών, στην Αθήνα
Στιγμιότυπα από την πορεία, στην οποία «ενώθηκαν» χτες οι κινητοποιήσεις φοιτητών, συνδικάτων, Λαϊκών Επιτροπών, στην Αθήνα
Αγωνιστικές συγκεντρώσεις ενάντια στα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα οργανώνει σήμερα σε όλη τη χώρα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καθώς η άφιξη στη χώρα μας της Γερμανίδας καγκελαρίου σηματοδοτεί την ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, αλλά και των εκβιασμών για να φορτωθεί ο εργαζόμενος λαός νέα βάσανα.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της τρίωρης παναττικής στάσης εργασίας που γίνεται σήμερα στον ιδιωτικό τομέα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. και της τρίωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας που πραγματοποιείται στο δημόσιο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ. μ. Στάση εργασίας θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη από τη 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ.

Κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή στάση εργασίας και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ απευθύνουν μια σειρά συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Μεταξύ άλλων, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου έχει προκηρύξει σήμερα τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.), δίνοντας μάλιστα ραντεβού για αναχώρηση στις 11.15 π.μ. από το Αγαλμα Μεταλλωρύχων, για συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής καλεί σε συμμετοχή στη στάση εργασίας του κλάδου από τις 12 μ. έως τις 5 μ.μ. και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Να σημάνει ξεσηκωμός στους τόπους δουλειάς!

Σε ανακοίνωση, με την οποία καλεί στις σημερινές κινητοποιήσεις, το ΠΑΜΕ επισημαίνει:

«Εργαζόμενες - Εργαζόμενοι,

Νέοι - Νέες,

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ με τα συνδικάτα τις λαϊκές επιτροπές, με το ΠΑΜΕ. Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Είναι για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλει τα νέα βάρβαρα μέτρα.

ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !

ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τους αγώνες με συλλαλητήρια, με απεργίες με κάθε τρόπο πριν από όλα στους τόπους δουλειάς.

ΟΧΙ στα ψέματα, στα εκβιαστικά διλήμματα και τις απειλές, ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα αλλά αναγκαία γιατί σώζουν τους εργαζομένους και την πατρίδα από τα χειρότερα, ενώ τους μόνους που σώζουν είναι τους καπιταλιστές και τα αμύθητα κέρδη τους.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε» μάς τα επιβάλλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα. Κεφαλαιοκράτες ντόπιοι και ξένοι, Ευρωπαϊκή Ενωση, ΔΝΤ και κυβέρνηση συναποτελούν την αντιλαϊκή συμμορία που με αλλεπάλληλες επιδρομές κατακλέβουν, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν τη ζωή και το μέλλον μας. Ολοι στους δρόμους με σύνθημα: ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

ΕΩΣ ΕΔΩ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την Ευρωπαϊκή Ενωση, χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών θα τους πείσουν να δείξουν μεγαλύτερη συμπόνια για τους εργαζόμενους, θα κάνουν τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης πιο φιλολαϊκή.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ.

Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε:

-- Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

-- Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.

-- Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ».

Κλειστά τα φαρμακεία

Κλειστά θα είναι σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής από τις 12 - 2 μ.μ. στα πλαίσια της επίσκεψης της Α. Μέρκελ και προκειμένου να συμμετάσχουν οι φαρμακοποιοί στις διαδηλώσεις.

ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ
Ενστάσεις για το ... ύφος της απαγόρευσης

Να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού για τα πρωτοφανή μέτρα αστυνομοκρατίας, επιχείρησαν χτες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που εμφανίστηκαν να κρατούν δήθεν «αποστάσεις» από την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, διατυπώνοντας ενστάσεις για το «ύφος» της ανακοίνωσης της ΓΑΔΑ.

«Η σχεδόν γενική και απόλυτη απαγόρευση των συγκεντρώσεων αύριο, λόγω της επίσκεψης της κυρίας Μέρκελ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους, γιατί, φοβούμαστε ότι θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα, καθώς θα χρησιμοποιηθεί από κάποιους ως πρόσχημα για εκδηλώσεις που υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά. Ουσιαστικά, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να τους αποτρέψει από τη συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις, προαναγγέλλοντας επεισόδια.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, η οποία αφού επιδιώκει να αποσυνδέσει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της αστυνομίας, στη συνέχεια απαιτεί «σύνεση από όλες τις πλευρές»! «Η ανακοίνωση Τύπου της ΓΑΔΑ δεν συνιστά ψύχραιμη στάση απέναντι σε λαϊκές διαμαρτυρίες επειδή δίνει την εντύπωση γενικευμένης απαγόρευσης συναθροίσεων. Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί σοβαρότητα και σύνεση από όλες τις πλευρές», υποστηρίζει προκλητικά το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ.

ΠΑΣΕΒΕ
Ολοι στους δρόμους

Καλεί σήμερα, Τρίτη, στη 1 μετά το μεσημέρι στην Ομόνοια για την «υποδοχή» της Μέρκελ

Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι, καλεί η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ. Στη συγκέντρωση καλεί και ο Σύλλογος Αυταπασχολουμένων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει: «Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές. Ο ερχομός της Μέρκελ στη χώρα μας ένα μόνο στόχο έχει.

Να βοηθήσει την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα που τσακίζουν εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους.

Κοροϊδεύουν το λαό λέγοντας ότι διαπραγματεύονται και αντιστέκονται στις απαιτήσεις της τρόικας, όλοι μαζί έχουν αποφασίσει να φορτώσουν την κρίση τους στα λαϊκά στρώματα για να σώσουν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μονοπωλίων.

Να αποκρούσουμε τους εκβιασμούς και τις απειλές, ότι θα χρεοκοπήσουμε αν δεν παρθούν τα νέα μέτρα, τα ίδια έλεγαν και για τα προηγούμενα μέτρα που έφεραν ανεργία, φτώχεια, χρεοκοπία και λουκέτα για τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους.

Καμιά αυταπάτη ότι η πολιτική Ευρωπαϊκής Ενωσης μπορεί να γίνει φιλολαϊκή, ότι μπορεί να υπάρξει άλλη διαχείριση.

ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

τα νέα βάρβαρα φορολογικά μέτρα, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι απολύσεις, οι περικοπές σε υγεία και πρόνοια και οι εκβιασμοί της Ε.Ε. και της Κυβέρνησης των μονοπωλίων δεν πρέπει να περάσουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

με τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

  • Για να μην ψηφιστούν τα μέτρα αυτά.
  • Για να καταργηθούν τώρα, όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.
  • Για μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης».
ΚΚΕ
Απαντάμε στον αυταρχισμό διαδηλώνοντας με το ΠΑΜΕ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για τον αυταρχισμό και τα μέτρα αστυνομοκρατίας: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίδειξη πυγμής εναντίον του λαού από την κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον εντεινόμενο αυταρχισμό του κράτους και των μηχανισμών του θα κάμψουν τη δίκαιη λαϊκή οργή. Τα μέτρα αστυνομοκρατίας ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ, πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη απάντηση με τη συμμετοχή χιλιάδων και χιλιάδων στις ταξικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, που χτυπάνε στην καρδιά την αντιλαϊκή πολιτική».

ΣΥΣΔΙΕΚ
Δίνουμε συνέχεια...

Στην προσυγκέντρωση σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Πανεπιστημίου και συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μια ώρα αργότερα στην Ομόνοια καλεί ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών ΙΕΚ Νομού Αττικής, ενόψει της «επίσκεψης της καγκελαρίου Μέρκελ, που έρχεται να βάλει πλάτες στη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, ώστε να προχωρήσει στο λιώσιμο του λαού με ευρωπαϊκή βούλα». Ο Σύλλογος καλεί όλους τους σπουδαστές να πάρουν θέση αντεπίθεσης μέσα από τον ΣΥΣΔΙΕΚ, με συμμετοχή στις πολύμορφες κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος.

ΜΑΣ
Να μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, το κάθε έτος και το κάθε εξάμηνο, όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές να συμμετάσχουν μαζικά στη σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη 1 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

«Τέρμα στα ψέματα και τις απειλές», υπογραμμίζει το ΜΑΣ σε ανακοίνωσή του, «τέρμα στο παραμύθι των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι "εμείς δεν θέλουμε", μας επιβάλλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα. Κεφαλαιοκράτες και κυβέρνηση μαζί με τους συμμάχους και τους φίλους τους, την ΕΕ, το ΔΝΤ ισοπεδώνουν τα πάντα(...). Nα μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά! Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική στην κοινωνία και στην παιδεία. Να παλέψουμε για δωρεάν σπουδές - δουλειά με δικαιώματα - ζωή με αξιοπρέπεια».

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα και οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και μπλε λεωφορεία, από τις 11 π.μ. ως τις 4 μ.μ.

Συμμετέχει και η ΟΓΕ

Να «υποδεχτούν» την Γερμανίδα καγκελάριο με μαζική και μαχητική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ καλεί τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας η ΟΓΕ. Το κάλεσμα της ΟΓΕ αναφέρει:

«Ηρθε η αλεπού στο παζάρι! Η ΟΓΕ καλεί τους συλλόγους και τις ομάδες της Αττικής να την "καλωσορίσουμε" όπως της αξίζει. Στο πρόσωπο της Μέρκελ να καταδικάσουμε τις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης που μας σπρώχνουν, εμάς και τα παιδιά μας, στην ανεργία, στη φτώχεια, στην ανασφάλεια. Το ραντεβού για το "καλωσόρισμα" στην Ομόνοια, στα Hondos Center, στις 12.30».



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ