ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 8 Φλεβάρη 2005
Σελ. /40
Μεγάλο το διεθνές ενδιαφέρον

Τις 80 έχουν φθάσει, μέχρι στιγμής, οι αντιπροσωπείες κομμάτων από όλο τον κόσμο που έχουν δηλώσει πως θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του

Motion Team

Οι ξένες αντιπροσωπείες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που ξεκινά τις εργασίες του αύριο, Τετάρτη, 9 Φλεβάρη του 2005, φτάνουν ήδη τις 80.

Το ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της παραμονής των αντιπροσωπειών, πιστό στις διεθνιστικές αρχές του, διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις φιλίας και αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης όπου θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν αντιπρόσωποι από τα Κομμουνιστικά, Εργατικά και άλλα Αντιιμπεριαλιστικά κόμματα. Εχουν προγραμματιστεί 11 εκδηλώσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Νίκαια, Μενίδι, Πάτρα και Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Την Πέμπτη 10/02/2005

- Στην Πάτρα, στο Europa Center (Καρόλου και Αμαλίας) στις 7μ.μ. με τις αντιπροσωπείες των ΚΚ Κούβας, ΚΚ Λουξεμβούργου, ΚΚ Συρίας, Κομμουνιστική Επανίδρυση Ιταλίας, Κόμμα των Λαών της Ισπανίας, Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας.

- Στον Πειραιά, στο αμφιθέατρο των γραφείων της ΚΟΠ, στις 6.30μ.μ. με τις αντιπροσωπείες των ΚΚ Βιετνάμ, ΚΚ Ουκρανίας, Κόμμα Τουντέχ Ιράν, ΚΚ Αργεντινής, ΣΚ Λιθουανίας, ΚΚ Μάλτας, Δημοκρατικό Προοδευτικό Βήμα Μπαχρέιν.

- Στη Νίκαια, στις 6.30μ.μ., στο Δημαρχείο με τις αντιπροσωπείες των ΚΚ Βοημίας - Μοραβίας, ΚΚ Μεξικού, Παναραβικό Σοσιαλιστικό Κόμμα ΜΠΑΑΘ Συρίας, Εργατικό Κόμμα Ιρλανδίας, ΚΚ Σλοβακίας, ΚΚ Εσθονίας, ΚΟΔΗΣΟ Γερμανίας.

- Στο Μενίδι, στο δημαρχείο Αχαρνών (Λ. Φιλαδελφείας), στις 7μ.μ. με τις αντιπροσωπείες των ΚΕΚΡ, ΚΚ Λευκορωσίας, ΚΚ Γεωργίας, Νέο ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, Εργατικό Κόμμα Βελγίου, ΚΚΣΕ, Ενωση Κομμουνιστών Ουκρανίας.

- Στα γραφεία της ΚΟΑ Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, από τις 7μ.μ., οι Αχτίδες Μεταφορών, Ενέργειας, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, Υγείας και ΕΒΕ, με τις αντιπροσωπείες των ΚΚ Κολομβίας, ΚΚ Κίνας, ΚΚ ΗΠΑ, Πορτογαλικό ΚΚ, ΚΚ στη Δανία, Γερμανικό ΚΚ.

- Στα γραφεία της ΚΟ Βύρωνα της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Χειμάρας και Αϊδινίου), στις 7μ.μ., από την Ανατολική Αχτίδα με τις αντιπροσωπείες των ΚΚ Ισραήλ, ΚΚ Βρετανίας, ΚΚ Δανίας, ΚΚ Καναδά, Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Κόμμα Ιταλών Κομμουνιστών.

- Στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15), στις 7μ.μ., από τις Αχτίδες 3ου - 4ου, 1ου - 7ου, 2ου Διαμερισμάτων της ΚΟΑ, με τις αντιπροσωπείες των ΑΚΕΛ Κύπρου, ΚΚ Βραζιλίας, ΚΚ Ιορδανίας, Νέο ΚΚ Ολλανδίας, Γαλλικό ΚΚ, ΚΚ Τατζικιστάν, ΚΚ Καταλονίας.

Το Σάββατο 12/02/2005

- Στη Χαλκίδα, στο θέατρο Παπαδημητρίου, στις 7μ.μ., με τις αντιπροσωπείες των: Κόμμα Εργατών Κορέας, Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης, Λιβανέζικο ΚΚ, ΚΚ Φινλανδίας, Αιγυπτιακό ΚΚ, ΠΑΝΤΣ Αλγερίας, ΚΚ Ιρλανδίας.

- Στις 6μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, οι αχτίδες κατασκευών, βιομηχανίας, υπηρεσιών υποδέχονται τις αντιπροσωπείες των: Κίνημα για την 5η Δημοκρατία Βενεζουέλας, ΚΚΡΟ, ΚΚ Ινδίας (μαρξιστικό), ΚΚ Αλβανίας, ΕΜΕΠ Τουρκίας, ΣΚ Λετονίας και ΚΚ Βουλγαρίας Γκ. Ντιμιτρόφ.

- Στις 6μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60) η Αχτίδα 5ου και 6ου Διαμερίσματος υποδέχεται τις αντιπροσωπείες των: ΚΚ Τουρκίας, ΚΚ Βουλγαρίας, Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, ΚΚ Νορβηγίας, ΚΚ Ρουμανίας, ΚΚ Μακεδονίας, Σοσιαλιστικής Συμμαχίας Ρουμανίας.

- Στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61) η Δυτική Αχτίδα θα υποδεχτεί τις αντιπροσωπείες των ΚΚ Σουδάν, ΚΚ Πολωνίας, ΚΚ Χιλής, ΚΚ Ισπανίας, Νέο ΚΚ Βρετανίας, ΚΚ Ιαπωνίας.

ΘΕΜΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
Με αισιοδοξία ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει

Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ μίλησε σε εκδήλωση της Οργάνωσης Πειραιά προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου

Με εικόνες από την ηρωική ιστορία των αγώνων του λαού μας, εικόνες της αντίθεσης τεράστιου πλούτου κι απόλυτης φτώχειας, εικόνες από τα σύγχρονα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού, ξεκίνησε η εκδήλωση της Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο του Κορυδαλλού και ομιλητής ήταν ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ορμώμενος από τις εικόνες του βίντεο, που ήταν αφιερωμένο στην ιστορία του ΚΚΕ, ο Θ. Γκιώνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Κόμματος να αποκομίζει ο λαός από τους ίδιους του τους αγώνες πολιτικά συμπεράσματα, να βάζει στο επίκεντρο το θέμα της εξουσίας. Μίλησε για την κριτική που δέχεται το ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα κι είπε ότι αυτή επικεντρώνεται «στην πολιτική συμμαχιών του ΚΚΕ, που είναι δεμένη με την οικοδόμηση του λαϊκού μετώπου, τη στρατηγική μας για το σοσιαλισμό».

Ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί να δείξει κανείς εμπιστοσύνη σ' αυτούς που λένε ότι μπορούν να υπάρχουν μαζί και τα κέρδη των βιομηχάνων και η λαϊκή ευημερία» και πρόσθεσε: «Εμείς δεν αποσπόμαστε από το σήμερα. Και σήμερα διεκδικούμε και σήμερα μπορεί να έχει κανείς κατακτήσεις. Τις διεκδικούμε καθημερινά με την πάλη και τη δράση μας. Μπορούμε να δυσκολέψουμε να περάσουν μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα, μπορούμε και να κερδίσουμε. Πάρτε παράδειγμα τις εξελίξεις που έχουμε στην Παιδεία. Μπορεί να βάλει φραγμούς ο αγώνας: μπορεί να μη γίνει κατηγοριοποίηση των σχολείων, μπορεί να μην ιδιωτικοποιηθούν. Ωστόσο, είναι άλλο αυτό κι άλλο να προτείνεις εναλλακτική λύση ότι τα προβλήματα θα λυθούν με ευαγγέλιο την ειρηνική συνύπαρξη του λαού και των μονοπωλίων, των εργαζομένων και των βιομηχάνων. Οι συμβιβασμοί έχουν όρια, που καθορίζονται όχι από τη διαλλακτικότητα του ΚΚΕ ή των άλλων κομμάτων, αλλά καθορίζονται από την ίδια τη ζωή και την πραγματικότητα που ζούμε».

Και κατέληξε τονίζοντας: «Το ΚΚΕ μέσα στους αγώνες καθημερινά δίνει άρωμα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει. Εμείς έχουμε τσαγανό και δε φοβόμαστε. Υπάρχει δίπλα στο ΚΚΕ και η ΚΝΕ, που είναι στη νεολαία πρωτοπορία, μια μαχητική Οργάνωση στο πλευρό του Κόμματός μας. Πάνω απ' όλα όμως, αυτό που έχουμε ως όπλο και μας γεμίζει αισιοδοξία, είναι ότι έχουμε τη γνώση να ερμηνεύουμε τον κόσμο καθημερινά, άρα και τη δυνατότητα να τον αλλάξουμε».

Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική, λαϊκό τραγούδι.

Τα κόμματα που συμμετέχουν

1. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

3. ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

4. ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΟΛΑ

5. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

6. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

7. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΓΙΟΥ

8. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΓΙΟΥ

9. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

10. ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 5ης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

11. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ

12. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΑΒΙΑΣ

13. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΣΝΙΑΣ - ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ

14. ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ «ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΔΗΜΗΤΡΩΦ»

15. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

16. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

17. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

18. ΝΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

19. ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

20. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

21. ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ

22. ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

23. ΝΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ

24. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

25. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΑΝΙΑΣ

26. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΣΘΟΝΙΑΣ

27. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΗΠΑ

28. ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

29. ΙΟΡΔΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

30. ΤΟΥΝΤΕΧ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

31. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

32. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΝΔΙΑΣ (Μ)

33. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

34. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

35. ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

36. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

37. ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ, ΙΣΠΑΝΙΑ

38. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΡΑΗΛ

39. ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ, ΙΤΑΛΙΑ

40. ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

41. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΑΔΑ

42. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΑΣ

43. ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

44. ΚΟΜΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΟΡΕΑΣ

45. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΥΒΑΣ

46. ΑΚΕΛ, ΚΥΠΡΟΣ

47. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΤΟΝΙΑΣ

48. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ

49. ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

50. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ

51. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

52. AKFM, ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

53. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

54. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΛΤΑΣ

55. ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΜΕΞΙΚΟ

56. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΠΑΧΡΕΪΝ

57. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

58. ΝΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

59. ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

60. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

61. ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

62. ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

63. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

64. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

65. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

66. ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

67. ΚΟΜΜΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ

68. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

69. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

70. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

71. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

72. ΣΟΥΔΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

73. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

74. ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

75. ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΑΘ, ΣΥΡΙΑ

76. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ

77. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

78. ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ (ΕΜΕΠ)

79. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ

80. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΙΛΗΣ

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «GOOD YEAR»
Χαιρετίζουν το 17ο Συνέδριο

Χαιρετισμό προς το ΚΚΕ με αφορμή το 17ο Συνέδριο, απευθύνει η Διοίκηση του Σωματείου των παράνομα απολυμένων εργατών της «Good Year».

«Στα 30 χρόνια ύπαρξης και δράσης του Σωματείου μας στο συνδικαλιστικό κίνημα, σταθήκατε στο πλάι μας και μας συμπαρασταθήκατε με κάθε δυνατό μέσο στους δύσκολους αγώνες μας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα τις βαθιές ταξικές ρίζες που συνδέουν το ΚΚΕ με την Εργατική Τάξη, αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξής του στην πολιτική ζωή του τόπου.

Οι παράνομα απολυμένοι της "Good Year" εκτός από τις ευχαριστίες τους και ενόψει του 17ου Συνεδρίου, εύχονται οι εργασίες αυτού να αποτελέσουν το φάρο προσανατολισμού της αντίστασης της Εργατικής Τάξης για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη».



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ