ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 7 Γενάρη 2017 - Κυριακή 8 Γενάρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΟΥΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΟΥΛΑ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, για την ονομαστική εορτή του στις 21 Δεκέμβρη, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που στήριξε μέχρι την τελευταία του πνοή.

Η γυναίκα του Κική και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Ο ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ γεννήθηκε στις 5/2/1929 στο χωριό Λια Φιλιατών. «Εφυγε» από κοντά μας στις 18 Μάρτη 2016. Πήρε μέρος στην ΕΑΜική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ (Αετόπουλο). Υπήρξε μαχητής (σύνδεσμος) του ΔΣΕ. Τραυματίστηκε στη μάχη στα Πατώματα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Αλβανία. Εκεί γνώρισε τη μετέπειτα σύντροφό του και γυναίκα του Μαριάνθη Νάσου, μαχήτρια του ΔΣΕ, νοσηλευόταν κι αυτή στο ίδιο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη. Υπήρξε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη έως το 1965.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Μαριάνθη, τα παιδιά του Ηλίας, Σωτήρης, Αμαλία και ο εγγονός του Γιωργής προσφέρουν 250 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων, στο κόμμα το οποίο υπηρέτησε πιστά μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αδελφών τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΤΗ, ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ, ο Στέφανος Σίτης και η Βασιλική προσφέρουν 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων του Κόμματος.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ο ΣΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ γεννήθηκε το 1931 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Λόγω των φρονημάτων της οικογένειάς του διαπαιδαγωγείται στο πνεύμα του κομμουνιστικού κινήματος. Γαλουχημένος με τα ιδανικά αυτά από μικρό παιδί μπαίνει στην πάλη. Οργανώνεται στα Αετόπουλα και μετά στην ΕΠΟΝ. Το 1948 όντας φοιτητής της 5ης τάξης του Γυμνασίου Σερρών, εγκαταλείπει τις σπουδές του, βγαίνει στο βουνό και κατατάσσεται στις γραμμές του ΔΣΕ. Τον Ιούνη το 1949, μόλις 18 χρόνων, σκοτώνεται για τα ιδανικά που πίστεψε, για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας.

Ο ΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια πήγε στη ΛΔ Βουλγαρίας και από εκεί στη ΛΔ Ρουμανίας, όπου σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Βουκουρεστίου. Τελειώνοντας τις σπουδές πήρε το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Επαναπατρίστηκε το 1977, έζησε στην Αθήνα και τελευταία στη Θεσσαλονίκη. Από τα νεανικά του χρόνια μπήκε στο Κόμμα και έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του. Πέθανε τις 6 Αυγούστου 2010.

Ο ΣΙΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια πήγε (φυγαδεύτηκε) στη ΛΔ Βουλγαρίας και από εκεί στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, όπου σπούδασε στην Ανώτερη Τεχνική Σχολή για τις υψικαμίνους. Εγινε μέλος του Κόμματος και εργάστηκε στο μηχανισμό του Κόμματος στην Πράγα. Επαναπατρίστηκε το 1981, έζησε στα Κάτω Πετράλωνα με την οικογένειά του. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος. Πέθανε στις 9 του Γενάρη 2004.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Ο ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην πόλη Βραΐλα της Ρουμανίας το 1952 από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Ηρθε στην Ελλάδα το 1982 και έζησε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Ηταν πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και έπαιρνε συνειδητά μέρος στους αγώνες του ταξικού εργατικού κινήματος. Πέθανε στις 27 του Σεπτέμβρη 2014.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΓΚΗ, που πήρε μέρος στον εφεδρικό ΕΛΑΣ Ρούμελης, του αδερφού του ΕΛΑΣίτη ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΙΑΓΚΗ, και του ΕΠΟΝίτη αδελφού της μητέρας μου ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΟΚΜΟΤΟΥ, προσφέρω 50 μέσω της ΚΟΒ Πεύκης - Λυκόβρυσης για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Οι Χαράλαμπος Γιαγκής και Θεοχάρης Κοκμοτός σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς φασίστες κατακτητές. Ο πρώτος με την ομάδα του Καλία στην Αγία Τριάδα Καλοσκοπής στην Γκιώνα. Ο δεύτερος στην περιοχή του Μαλανδρίνου Φωκίδας.

Πανωραία Σταυροπούλου

ΥΓ: Παρακαλείται, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τον Θεοχάρη Κοκμοτό, του Δημητρίου, από την Αμυγδαλιά Φωκίδας, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210.8029.778 ή στο κινητό 6973.310.692.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αγωνιστών των δύσκολων εκείνων χρόνων αλλά και μετέπειτα και πάντα πιστοί στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής τους, γι' αυτό και η μητέρα μου υπέστη πολλές διώξεις, φυλακίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε στιγμή δεν λύγισε.

Λιάσκος Νικόλαος
Λιάσκος Νικόλαος
Επίσης και στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, Μακρονησιώτη, πάντα δίπλα στο Κόμμα, προσφέρω στην άσβεστη μνήμη τους το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Φωτεινή Παπαγιάννη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν φέτος τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος μου σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ. Γεννήθηκε το 1923 στη Ραψάνη Λάρισας, απ' όπου βγήκε αντάρτης το 1942 στον ΕΛΑΣ. Μετά την απελευθέρωση το μισαλλόδοξο αστικό καθεστώς τον οδήγησε και πάλι στο βουνό το 1946. Κατατάχτηκε στον ΔΣΕ και έφτασε στο βαθμό του Πολιτικού Επιτρόπου της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου. Εδειξε απαράμιλλο ηρωισμό σε πολλές μάχες και τραυματίστηκε αρκετές φορές. Ζήσαμε 30 χρόνια στην πολιτική προσφυγιά. Στάθηκε πάντα όρθιος και αποφασισμένος να προσφέρει στο Κόμμα, όποια αποστολή κι όποιο στελεχικό καθήκον κι αν του ανατέθηκε. Ηταν πάντα παράδειγμα για όλους τριγύρω του, με την τιμιότητά του, την αυστηρότητα και την απαιτητικότητά του προς τους άλλους και πριν απ' όλα προς τον ίδιο τον εαυτό του.

Στη μνήμη του προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ραψάνης, Λάρισας του ΚΚΕ.

Νούλη Ζώκα

  • Στη μνήμη του αλησμόνητου πατέρα και παππού μας ΖΗΣΗ ΖΩΚΑ προσφέρουμε 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά του Νίκος - Δέσποινα, τα εγγόνια του Ζήσης, Ανδρόνικος, Φίλιππος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΣΙΩΡΑ, μαχητή του ΔΣΕ και οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 5/5/2005 και πριν μέρες θα γιορτάζαμε την ονομαστική του γιορτή, αντί για λουλούδια προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Λάρισας.

Η σύζυγος Γεωργία και τα παιδιά του

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, συζύγου και πατέρα, ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, που έφυγε πριν από 22 χρόνια το Γενάρη του 1995. Υπήρξε σε όλη του τη ζωή μαχητής για μια Ελλάδα χωρίς τους «προστάτες» Αμερικανούς και Αγγλους, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, σοσιαλιστική, με αξίες για τη ζωή του λαού της και όλων των ανθρώπων. Σε κάθε μάχη ήταν μπροστά. Μέλος της ΕΠΟΝ, του ΚΚΕ, στον ΔΣΕ, χρόνια φυλακής και εξορίας. Απέδρασε μαζί με άλλους συντρόφους από τις φυλακές των Βούρλων στον Πειραιά. Ηταν μαζί με πολλά μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ στις ψευτοδίκες για κατασκοπεία τη δεκαετία του '60. Στη δικτατορία φυλακίστηκε και βασανίστηκε. Πάντα αγωνιστής, χωρίς βήμα πίσω, έως το τέλος της ζωής του, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και καθημερινός αναγνώστης του «δικού του Ριζοσπάστη».

Επ' ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, προσφέρουμε στη μνήμη του και στο αγαπημένο μας ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου.

Η σύζυγος Ελένη, τα παιδιά Θανάσης και Παναγιώτης, τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ. Γεννήθηκε στο Μάνεσι Αργολίδος, την 1/9/1929 από αγροκτηνοτρόφους και κομμουνιστές γονείς. Ο πατέρας του είχε εξοριστεί στην Ικαρία για πολλά χρόνια, έτσι το βάρος της επιβίωσης της οικογένειας είχε πέσει πάνω του. Αριστος μαθητής στο σχολείο, μπήκε πρώτος στην Ανωτάτη Εμπορική (ΑΣΟΕΕ). Από μικρό τον συνεπήραν οι ιδέες του ΚΚΕ και εντάχθηκε στα Αετόπουλα και στην ΕΠΟΝ, πολεμώντας τους Γερμανούς.

Φανατικός οπαδός της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, διώχθηκε για τις ιδέες του. Αριστούχος πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, πέρναγε σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς για δημόσιες θέσεις (Τράπεζα της Ελλάδος, υπουργείο Συντονισμού, υπουργείο Οικονομικών), αλλά το σύστημα της εθνικοφροσύνης δεν του έδινε χαρτί κοινωνικών φρονημάτων για να πιάσει δουλειά. Το 1958, όταν η ΕΔΑ έπιασε το ιστορικό ποσοστό του 25%, το σύστημα φοβήθηκε και του επέτρεψε να πιάσει δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών, όπου αν και είχε όλα τα τυπικά προσόντα δεν του επέτρεπαν να προαχθεί και κέρδιζε όλες τις προαγωγές του στα δικαστήρια. Το 1967 η χούντα των συνταγματαρχών τον απέλυσε γιατί αρνήθηκε να προπαγανδίσει υπέρ της στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον είχε μεταθέσει. Προσωπικός φίλος του βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Κάππου, έδρασαν μαζί στον αντιδικτατορικό αγώνα.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Το 1974, επανήλθε στην υπηρεσία του και ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό, ύστερα από εντολή του Κόμματος, του οποίου ήταν πλέον ενεργό και πολύ δραστήριο μέλος του.

Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΣ εφοριακών και είχε εκλεγεί επανειλημμένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Αττικής και νήσων.

Κομμουνιστής με τα όλα του, υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) Δάφνης και πρόεδρος των αντιστασιακών (ΠΕΑΕΑ) του Νομού Αργολίδος. Απεβίωσε στις 28 Δεκέμβρη 2010 σε ηλικία 81 ετών. Η σπορά που έριξε γύρω του έπιασε τόπο. Η γυναίκα του, τα τρία παιδιά του και όλα τα εγγόνια του είναι κομμουνιστές και συνεχίζουν το έργο του, μέχρι να αλλάξει αυτός ο κόσμος της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ανατείλει ο νέος κόσμος, του κομμουνισμού που ονειρεύτηκε και πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Αγγελική, ο γιος του Χρήστος και οι κόρες του Βασιλική και Ευαγγελία προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δημοσίου 1, το ποσό των 300 ευρώ, για να συνεχίσει να οργανώνει την πάλη της εργατικής τάξης για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, του θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και της μητέρας μου ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρω στο τιμημένο Κόμμα μας το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου και το ποσό των 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥΔΗΣ
Φωτεινή Καλασούντα

***

ΦΩΤΟ 5

Στην άσβεστη μνήμη του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΣΗ του Κωνσταντίνου, της μητριάς μας ΖΩΗΣ ΚΑΤΣΗ - ΧΑΤΖΗ, των αδελφών μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΗ του Νικολάου, ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΤΣΗ του Νικολάου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΣΗ του Νικολάου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΗ του Νικολάου και ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΧΗ του Γεωργίου, η κόρη τους και αδελφή τους Ελένη Κατσή - Παχή και ο γαμπρός και αδελφός τους Γιάννης Παχής προσφέρουμε 200 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Λάρισας του Κόμματος.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, στέλεχος της ΚΟΒ και πρόεδρος του Λαϊκού Δικαστηρίου του χωριού Κτημένη, εξορίστηκε και φυλακίστηκε για πολλά χρόνια, παραμένοντας πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η ΖΩΗ ΚΑΤΣΗ - ΧΑΤΖΗ, που στάθηκε με στοργή και αγάπη σαν βιολογική μας μάνα, συνελήφθη, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και μετά από πολλές κακουχίες πέθανε το 1954.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, μαχητής του ΕΛΑΣ, σκοτώθηκε το 1944, σε ηλικία 23 ετών.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, μαχητής του ΕΛΑΣ, απόφοιτος της 4ης σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ, τραυματίστηκε βαριά κι έμεινε ανάπηρος.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, μαχητής του ΕΛΑΣ, απόφοιτος της 2ης σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ, τιμήθηκε με δύο Μετάλλια Ανδρείας.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, απόφοιτος της 6ης σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ, τιμήθηκε με Μετάλλιο Ανδρείας για τις εξαιρετικές πράξεις του στη μάχη στα Πατώματα του Γράμμου και του Κλέφτη.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΗΣ, που γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Κωσταράζι Καστοριάς, μαχητής του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1946, στη μάχη στα Γρεβενά.

***

ΦΩΤΟ

ΚΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας αδελφής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, για οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Οι αδελφές Ευγενία Μάτσου, Δάφνη Τριπολίτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΜΑΣΚΟΥΔΗ η γυναίκα του Αγγελική και ο γιος του Δημήτρης προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γιαννιτσών.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/11/2016 «έφυγε» από κοντά μας η ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Στη μνήμη της ο Θοδωρής και η Μαρία Χατζηπαναγιώτη προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σαρωνικού για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΛΙΑΓΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ και του πατέρα μου ΛΙΑΣΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Λιαγκάκη Μαρία


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Λιαγκάκης Αγγελής
Λιαγκάκης Αγγελής

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΗΣ

Δημήτρης Καραμάνος
Δημήτρης Καραμάνος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΣΙΩΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΣΙΩΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΗΣ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ


Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ