ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 5 Αυγούστου 2003
Σελ. /28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ. Για τις αμέσως επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω:

-- Περιοδεία στον υπό κατασκευή σταθμό του «Μετρό» στο Νομισματοκοπείο θα πραγματοποιήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, αύριο Τετάρτη, στις 10 το πρωί.

Στη Μαγνησία

-- Σήμερα Τρίτη, στις 8 μ.μ. ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Πατάκης, θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή του Δήμου Αργαλαστής. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής.

-- Αύριο Τετάρτη, κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ θα επισκεφτεί στις 12.30 το μεσημέρι τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Ιωνίας.

  • Την Πέμπτη, στις 11 το πρωί θα επισκεφτεί τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Ιωνίας.
  • Τη Δευτέρα, 11/8, στις 13.00 θα περιοδεύσει στα γραφεία του Δήμου Ν. Ιωνίας.
  • Την Τρίτη, 12/8, στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στο ΔΟΚΠΥ Δήμου Ν. Ιωνίας.
Στην Αχαΐα

Ενα πυκνό πρόγραμμα με συγκεντρώσεις σε χωριά του νομού υλοποιεί η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, φιλοδοξώντας να φτάσει πλατιά η πολιτική πρόταση του Κόμματος στους κατοίκους της υπαίθρου. Τις αμέσως επόμενες μέρες διοργανώνονται:

-- Σήμερα Τρίτη στα Καρέικα θα περιοδεύσει ο Γ. Χριστοδουλόπουλος, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 8/8, στις 7.30 μ.μ. ο Κ. Μπάτσικας γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις Δάφνες.

-- Επίσης, την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. το χωριό Παρασκευή θα επισκεφτεί ο Στάθης Μπούνιας, μέλος της ΝΕ Αχαΐας.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ