ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ανθή Ορφανίδη-Πίπιλα
Ανθή Ορφανίδη-Πίπιλα
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΝΘΗΣ Χαρ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ (1928 - 18/1/2015), ο ανιψιός της Μπάμπης Ορφανίδης πρόσφερε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά της, σε Αράπι - Δήμητρα Γρεβενών, συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες τα χρόνια 1940 - 1950, καταθέτοντας θυσίες, ενώ ένας αδελφός σκοτώθηκε στον ΔΣΕ. Στην ΕΠΟΝ, αντάρτισσα του ΔΣΕ, γνώρισε φυλακές και διώξεις. Συνεπής μέχρι το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των πολύ καλών και αγαπητών φίλων που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΒΑΚΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ (φωτ.) και ΣΤΕΛΙΟΥ ΖΑΜΑΝΟΥ, προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

Κώστας και Κούλα Μαραγκουδάκη

***

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΑΤΟΥ, το Παράρτημα Συνταξιούχων Αργυρούπολης - Ελληνικού - Γλυφάδας προσφέρει 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Χαράλαμπος Χαϊδεμένος
Χαράλαμπος Χαϊδεμένος
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ

«Εφυγε» από τη ζωή η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΓΟΥΜΤΖΗ, οπαδός του ΚΚΕ που έως την τελευταία της πνοή υπερασπίστηκε αταλάντευτα τα ιδανικά του Κόμματος.

Στη μνήμη της και προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ, ο αδελφός της Σταύρος Τσιρώνης και η οικογένειά του προσφέρουν στο Κόμμα 100 ευρώ.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παππού και θείο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 5/2/2019 και ώρα 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Βύρωνα.

Η σύζυγος: Παρασκευή. Τα παιδιά: Νικόλαος και Αγγελική, Βασίλης και Σοφία. Τα αδέλφια. Τα εγγόνια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org