ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δευτέρα 3 Ιούνη 2019
Σελ. /20
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ ΣΕ ΠΑΤΡΑ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΙΚΑΡΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Πιο έμπειροι, συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια

Στην πλατεία Ολγας, όπου βρισκόταν το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», από νωρίς, μόλις έκλεισαν οι κάλπες, υπήρχε κλίμα ενθουσιασμού ότι ο δήμος θα συνεχίσει να έχει δήμαρχο αγωνιστή, στο πλευρό του λαού. Τα αποτελέσματα που έφταναν από τα εκλογικά τμήματα, επιβεβαίωναν ολοένα και περισσότερο τη συντριπτική υπεροχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και την επανεκλογή του δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

Οσο περνούσε η ώρα, πολύς κόσμος συνέρρεε στο εκλογικό κέντρο για να γιορτάσει την επιτυχία, ότι ο δήμος Πάτρας θα συνεχίσει την αγωνιστική του πορεία για τα συμφέροντα του λαού. Ο δρόμος μπροστά στο εκλογικό κέντρο γέμισε ασφυκτικά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, νέους, μικρά παιδιά που κρατούσαν σημαίες και φώναζαν συνθήματα όπως «Η Πάτρα έχει δήμαρχο», «Στην Πάτρα γυρίσαμε σελίδα, με δήμαρχο "Πελέ" η μόνη σου ελπίδα». Αργότερα στήθηκε γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια, ξεκινώντας με ποντιακά, και τον Κ. Πελετίδη να σέρνει τον χορό.

Νωρίτερα, όταν ο κομμουνιστής δήμαρχος έφτασε στο εκλογικό κέντρο, του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να του σφίξουν το χέρι, που τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές.

Από εκεί, ο Κ. Πελετίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Φίλοι και φίλες, συναγωνίστριες και συναγωνιστές, ο πατραϊκός λαός σήμερα με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη. Για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν ποικιλοτρόπως για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Πιο έμπειροι θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, να ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, γι' αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».





ΙΚΑΡΙΑ
Με ψηλά το κεφάλι σταθερά στο δρόμο της λαϊκής αντιπολίτευσης

Με ψηλά το κεφάλι, για το έργο της δημοτικής αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο πλευρό του λαού και για τη σημαντική μάχη που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα μέχρι την τελευταία στιγμή με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα στο δήμο Ικαρίας οι δυνάμεις του ΚΚΕ και μαζί οι φίλοι του Κόμματος, άνθρωποι αγωνιστές, που βρέθηκαν με τους κομμουνιστές στα ψηφοδέλτια συνδικαλιστικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, στις διεκδικήσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Ολη αυτή η προσπάθεια, το ευρύ κάλεσμα που «ταξίδεψε» χωριό το χωριό, σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, από τη μια άκρη του νησιού έως την άλλη, αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη μπροστά στην αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών.

Τα αστικά κόμματα, για να καταφέρουν να πάρουν τη διοίκηση του δήμου, πέταξαν στην άκρη τις «διαχωριστικές» τους γραμμές, ένωσαν τις δυνάμεις τους συγκροτώντας ένα ενιαίο αντιΚΚΕ αντιδραστικό μπλοκ, το οποίο εκφράστηκε μέσα από τον συνδυασμό «Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής ΠΕΑ». Παραπλανητικά λάνσαραν τον συνδυασμό τους ως «ανεξάρτητο» για να υφαρπάξουν ψήφους ακόμα και προοδευτικών ανθρώπων όλοι μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ αλλά και διάφοροι αυτοχαρακτηριζόμενοι αριστεροί που συνενώθηκαν μαζί τους στο δεύτερο γύρο.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Λαρδάς, αναφέρει τα εξής: «Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες Ικαριώτες και Ικαριώτισσες, τους συνεργαζόμενους, όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια, τους ψηφοφόρους που έδωσαν με αποφασιστικότητα τη μάχη για την ενίσχυση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δίνοντάς της το 43% των ψήφων.

Δώσαμε μια δύσκολη μάχη απέναντι σε ένα ενιαίο μπλοκ δυνάμεων που υποστήριξαν την "Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής", που εμφανίστηκε ως δήθεν ανεξάρτητη αν και στηρίχτηκε από ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ σε ένα αντιΚΚΕ μέτωπο. Στόχευσή τους ένας δήμος - εργαλείο για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, για επενδύσεις που θα είναι σε βάρος του λαού της Ικαρίας και του νησιού.

Μπορεί να μην κερδίσαμε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, κερδίσαμε όμως τη μάχη της αξιοπρέπειας, του όμορφου αγώνα, των καθαρών λόγων. Αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη στον τόπο μας σε έργα υποδομής και στη συμβολή του δήμου στους κοινωνικούς αγώνες του νησιού.

Οσο ήμασταν στη διοίκηση του δήμου, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να υπηρετήσουμε το λαό της Ικαρίας από θέση μαχητικής, λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι σε κυβερνήσεις που μας ήθελαν ιμάντα προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Οι 7 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης"θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός της Ικαρίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να μην επιτρέψει την υποβάθμιση των κοινωνικών δομών, την ιδιωτικοποίηση υποδομών του δήμου που τις έχει πληρώσει με τον ιδρώτα του. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τα λαϊκά προβλήματα μαζί με τις μαζικές οργανώσεις του τόπου μας, τους αγωνιστές και αγωνίστριες στις γειτονιές, στα χωριά, στους τόπους δουλειάς. Θα επαγρυπνούμε για την πραγματοποίηση όσων δρομολογήσαμε. Θα παλέψουμε για να αποτρέψουμε τα χειρότερα, αλλά και για να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και με αισιοδοξία δίνοντας από σήμερα τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη, για ισχυρό ΚΚΕ».


ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Πιο δυναμικά στον αγώνα για το λαϊκό συμφέρον

Δήλωση του Βαγγέλη Σίμου

Με το κεφάλι ψηλά και βροντοφωνάζοντας συνθήματα υποδέχτηκαν τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βαγγέλη Σίμο εκατοντάδες κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό περίπτερο της παράταξης. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Αττικής.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο Β. Σίμος είπε:

«Σ' εμάς ταιριάζει ο αγώνας και η ομορφιά. Μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή. Και τα όμορφα, οι αγώνες είναι μπροστά μας. Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι που βγάλαμε είναι η φωνή του λαού για το επόμενο διάστημα, για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεχίζουμε με το χαμόγελο στα χείλη ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο δυναμικά για τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιούλη, για ένα ισχυρό ΚΚΕ. Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το Κόμμα μας στην πρωτοπορία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μας ψήφισαν, όλο τον κόσμο που αυτό το διάστημα έδειξε αντοχή στη βρωμιά και στη λάσπη που έριξαν απέναντί μας. Ακούμε όλες τις κριτικές παρατηρήσεις για να γίνουμε καλύτεροι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού το επόμενο διάστημα. Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει. Με την πρωτοπορία μπροστά για να χτίσουμε καλύτερες μέρες και εποχές στο μπόι των ανθρώπων και των ονείρων».


Οι τετρακόσιες σχεδόν ψήφοι στις οποίες κρίθηκε το αποτέλεσμα δεν στάθηκαν ικανές να χαλάσουν τα σχέδια για το γλέντι. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί, έστησαν ένα γλέντι μέχρι αργά, και μάλιστα με συμβολισμό, λέγοντας: «Να περνούν και να βλέπουν όσοι σχεδιάζουν επίθεση στο λαό της πόλης, ότι είμαστε αποφασισμένοι με το "καλημέρα" να τους χαλάσουμε τα σχέδια! Γιατί εμείς θα είμαστε στους δρόμους. Γιατί έχουμε μάθει να μην το βάζουμε κάτω...».



ΧΑΪΔΑΡΙ
Μαχητικά και αταλάντευτα στο δρόμο της αντεπίθεσης

Δήλωση του Μιχάλη Σελέκου

Με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν εκατοντάδες συγκεντρωμένοι στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χαϊδαρίου τον επικεφαλής του συνδυασμού, Μιχάλη Σελέκο, χτες το απόγευμα, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ επίθεση και πάλη». Περήφανοι για τη μάχη που έδωσαν και αποφασισμένοι να ριχτούν με την ίδια και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στους αγώνες της επόμενης μέρας, οι Χαϊδαριώτες άκουσαν και την ανακοίνωση του Μιχάλη Σελέκου πως την ερχόμενη Τετάρτη θα οργανωθεί γλέντι στο εκλογικό περίπτερο. Ο κόσμος εκεί παρέμεινε συγκεντρωμένος μέχρι αργά, τραγουδώντας και χορεύοντας, παίρνοντας κουράγιο για τις επόμενες μάχες, ενώ γλέντι στήθηκε και στο προεκλογικό περίπτερο στο Δάσος.

Το «παρών» στο εκλογικό περίπτερο έδωσε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Ο Μ. Σελέκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ανέφερε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς, που στον α' και στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών τιμήσατε με την ψήφο σας το συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και εμένα προσωπικά.

Ολους εσάς που ξεπεράσετε προκαταλήψεις, επιφυλάξεις ή και επιμέρους διαφωνίες και φτάσατε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο.


Ολους εσάς που αψηφήσατε τους εκβιασμούς και τις βρώμικες επιθέσεις και στο βασικό δίλημμα των εκλογών πήρατε ξεκάθαρη θέση ότι ο δήμος πρέπει να μείνει δίπλα στον χαϊδαριώτικο λαό, στηρίζοντας τις δικές του ανάγκες και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και συμπορευτήκατε δίπλα μας, σε έναν δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα. Εναν τίμιο αγώνα με αυταπάρνηση, μαχητικότητα, πέρα από προσωπικές σκοπιμότητες.

Ολοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, χωρίς να λογαριάσουμε χρόνο και κούραση, για να φτάσει το μήνυμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε κάθε γειτονιά του Χαϊδαρίου, σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Είχαμε πλήρη συνείδηση ότι ο πραγματικός μας αντίπαλος ήταν και είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να βάλουν στο χέρι περιοχές - φιλέτα στην πόλη μας, τον Σκαραμαγκά, το όρος Αιγάλεω, το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Ηταν και είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των στηριγμάτων τους στους δήμους και στις Περιφέρειες, που φορτώνουν τα βάρη στο λαό για τα κέρδη των λίγων. Κι αυτός ο αντίπαλος κατεβαίνει με πολλά πρόσωπα και στις δημοτικές, και στις περιφερειακές, και στις βουλευτικές εκλογές.

Πέντε χρόνια στη διοίκηση του δήμου Χαϊδαρίου πορευτήκαμε με σημαία τις ανάγκες του χαϊδαριώτικου λαού, σε πραγματικά δύσκολες, ασφυκτικές συνθήκες. Με την ίδια σημαία της υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια από τη θέση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελώντας το μοναδικό στήριγμα του χαϊδαριώτικου λαού. Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με εμάς.


Είμαστε πιο δυνατοί, έχουμε δίπλα μας νέες δυνάμεις, όλους και όλες εσάς που δώσαμε μαζί με αισιοδοξία και ενθουσιασμό αυτήν τη μάχη, αλλά και όλους τους Χαϊδαριώτες, τους εργαζόμενους του δήμου που στάθηκαν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας ότι στέκονται δίπλα σε μια αγωνιστική δημοτική αρχή.

Με την ίδια αισιοδοξία και τον ίδιο ενθουσιασμό συνεχίζουμε! Μπροστά μας έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη, τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα του λαού, να οργανώσει την αντεπίθεσή του απέναντι και στη νέα αντιλαϊκή κυβερνητική εναλλαγή. Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό!

Συνεχίζουμε αταλάντευτα, μαχητικά. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά είναι ο δρόμος του αγώνα, όμορφος και τίμιος».


ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Πορευόμαστε στην ίδια πορεία ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Δήλωση του Ηλία Σταμέλου

Μια μεγάλη μάχη, μια μάχη δύσκολη και υψηλών απαιτήσεων, σαν αυτή που έδωσαν οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής κόντρα σε όλες τις δυνάμεις της αντιλαϊκής πολιτικής, κορυφώθηκε χτες. Το αποτέλεσμα, αν και αρνητικό για το λαό της Καισαριανής, που τα προηγούμενα χρόνια είχε δημοτική αρχή που βρισκόταν στο πλάι του, που πάλευε, που είχε ως γνώμονά της τα συμφέροντα και τις ανάγκες του, έγινε δεκτό με συνθήματα και με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, για τις μάχες της επόμενης μέρας. «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι επίθεση και πάλη», «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» ήταν τα συνθήματα που αντήχησαν ξανά και ξανά στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, στο εκλογικό περίπτερο, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κάτοικοι. Το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Εκεί, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Ηλίας Σταμέλος, απερχόμενος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ανέφερε:

«Χαιρετίζουμε όλους εσάς και τους εκατοντάδες άλλους εργαζόμενους, γυναίκες, νέους που συμπορεύτηκαν μαζί μας στην κάλπη σήμερα (σ.σ. χτες) και την προηγούμενη Κυριακή για να φτάσουν το ψηφοδέλτιο και οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι της Καισαριανής.


Δώσαμε μια μάχη σημαντική, με πολιτική συνέπεια και ειλικρίνεια, που έβαλε στο επίκεντρο της προσοχής τα συμφέροντα του λαού και τις ανάγκες του. Ηρθε ως συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας και του έργου, των προτεραιοτήτων που θέσαμε στη διοίκηση του δήμου τα πέντε χρόνια που πέρασαν. Προσπάθεια που έκανε τη διαφορά, γιατί έβαλε απέναντι την αντιλαϊκή πολιτική και την αντιπάλεψε. Σημείωσε νίκες, είχε επιτυχίες για το λαό. Εβαλε εμπόδια στους σχεδιασμούς που στέκονται εναντίον του. Δώσαμε μια μάχη κόντρα στο παρασκήνιο, στις υπόγειες συμφωνίες, στα φανερά και αθέατα συμφέροντα και τους μηχανισμούς τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον β' γύρο δεν δίνει στη "Λαϊκή Συσπείρωση" την πλειοψηφία και δεν ανανεώνει τη θητεία μας στο δήμο Καισαριανής. Κρατάμε σαν παρακαταθήκη τα όσα καταφέραμε αυτά τα χρόνια και την αταλάντευτη και υπερήφανη στάση μας. Ως πλειοψηφούσα παράταξη και με 8 δοκιμασμένους αγωνιστές δημοτικούς συμβούλους θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, στην αντιπολίτευση της αντιλαϊκής πολιτικής, και την επόμενη μέρα, που προδιαγράφεται το ίδιο βάρβαρη για τα συμφέροντα των πολλών. Ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς.

Συνεχίζουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ με το ίδιο πείσμα και μαχητικότητα, για να βγει πιο δυνατό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Ιούλη. Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες του λαού. Γεια σας!».



Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ απέναντι σε όλους

«Γραμμή» για την υπερψήφιση του Χρ. Βοσκόπουλου στο δήμο της Καισαριανής έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε με ένα tweet o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, την Παρασκευή 31 Μάη. Ο Παππάς έκανε την εξής ανάρτηση: «Οφείλω να πω πως ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, στην ομιλία του αναγνώρισε τις προσπάθειες που έγιναν, για να περάσει επιτέλους το Σκοπευτήριο στο λαό της πόλης. Θετική στάση και παρουσία». Δηλαδή, τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια! Επιβεβαιώνεται ότι στην Καισαριανή και παντού, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρέθηκε απέναντι σε όλους. Κι αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη μάχη που δόθηκε για την επανεκλογή αγωνιστικής δημοτικής αρχής, και εκεί που έληξε με επιτυχία, αλλά και εκεί που οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα συνεχίσουν να παλεύουν για τα λαϊκά συμφέροντα από τη θέση της αντιπολίτευσης. Η συσπείρωση που πέτυχε το ΚΚΕ σε αυτούς τους δήμους, οι χιλιάδες ψήφοι που πήρε απέναντι σε «θεούς και δαίμονες», είναι το καλύτερο εφαλτήριο για να δοθεί με επιτυχία η μάχη των εθνικών εκλογών, για πιο ισχυρό ΚΚΕ!



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ