ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 28 Οχτώβρη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που κλείνει ένα χρόνο που «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ.

Ο ανιψιός του Θεοδωρακόπουλος Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας, συντρόφου ΑΛΕΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, συνεπούς αγωνιστή και μέλους του Κόμματος, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Θέρμης της ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, 500 ευρώ ως τέταρτη δόση για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η γυναίκα του Μαρία

Τα παιδιά του Γιώργος, Θοδώρα, Παύλος και Τατιάνα

***

ΦΩΤΟ 2

Για τα 100 χρόνια του ηρωικού ΚΚΕ, του κόμματος της εργατικής τάξης και των ανθρώπων του μόχθου, προσφέρω 500 δολάρια Αυστραλίας, ως δεύτερη δόση, στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και των συντρόφων του, στη μνήμη των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών την 1η Μάη 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ανάμεσά τους ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ (φωτ.) και ο γείτονάς μου και συναγωνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΑΝΔΑΝΙΔΗΣ από τα Προσφυγικά της Πάτρας.

Νίκος Σαραντόγλου

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ «έφυγε» από τη ζωή στις 6 Μάη 2011, σε ηλικία 88 ετών.

Λίγες μέρες μετά την κατάληψη της Σάμου από τους Ιταλούς, στις 8 Μάη 1941, ο Νίκος, μαζί με μια ομάδα αμούστακους 18άρηδες, πέρασε κρυφά στην Τουρκία, στο Κουσάντασι, κι από κει έφτασε στη Μέση Ανατολή, όπου κατατάχθηκε στην 1η Ταξιαρχία του Πεδινού Πυροβολικού και πήρε μέρος στις μάχες της Αφρικής, στο Ελ Αλαμέιν, ενάντια στα φασιστικά στρατεύματα του Ρόμελ. Γίνεται δεκανέας και του απονέμουν τρία μετάλλια. Σύντομα οργανώθηκε στην Αντιφασιστική Στρατιωτική Οργάνωση με επικεφαλής τον κομμουνιστή Γιάννη Σαλά. Τον Απρίλη του 1944 βρέθηκε έγκλειστος στα «σύρματα» του Ντεκαμερέ στην Ερυθραία, που χρησιμοποιούσαν ο εγγλέζικος ιμπεριαλισμός και η ντόπια αντίδραση μαζί με χιλιάδες άλλους Ελληνες που εξέφρασαν τη θέληση να πολεμήσουν για την απελευθέρωση της Ελλάδας, για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του.

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Στη συνέχεια γνώρισε κι αυτός, για τις ιδέες του και τη δράση του, διώξεις, δικαστήρια, απολύσεις και ανεργία. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση ως μέλος του ΔΣ των Οδηγών Ταξί, στο Κίνημα Γονέων και μέσα στις γραμμές της ΕΔΑ.

Μετά τη χούντα, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, μέχρι το τέλος της ζωής του, υπηρέτησε το λαϊκό κίνημα, ανυποχώρητα, με πίστη και αποφασιστικότητα, στο ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων και στη διοίκηση του Παραρτήματος Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Στη μνήμη του κομμουνιστή ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΗ και προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ, η σύζυγός του Μαρία και η κόρη του Αδαμαντία προσφέρουν, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 500 ευρώ ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΧΑΡΗ (φωτ.), ΚΑΖΑΚΑ ΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΤΑΡΙΔΗ ΧΑΡΗ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΤΑΚΗ και ΚΡΕΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Παύλου.

Σκεντερίδου Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΣΟΥΛΗ, που την 1η Νοέμβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, που συμπορεύτηκε μαζί του για δεκαετίες, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης του «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 40 μέρες από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ. Στοργική, ακούραστη, άνθρωπος του χρέους και της προσφοράς. Στάθηκε δίπλα στους πολλούς και δύσκολους αγώνες που έδωσαν τα αδέλφια της, ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, κατά την περίοδο του ένοπλου αγώνα, μέσα από τις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Πιστή στα ιδανικά και στις αξίες του Κόμματος, στηρίζοντάς το με κάθε μέσο. Σύντροφος και συνοδοιπόρος της ζωής της ο καθημερινός «Ριζοσπάστης».

ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
Στη μνήμη της, αντί μνημοσύνου, ο αδελφός της Γιώργος Φραντζεσκάκης και τα ανίψια της προσφέρουν 300 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

  • Η απώλεια της αγαπημένης μας ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ, μας γέμισε με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της, η οικογένεια Κωνσταντίνου Καλλιγιαννίδη προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά. Θα τη θυμόμαστε πάντα.

***

Ο σύντροφος Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μίκρας της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, στη μνήμη της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΣΕΪΤΑΝΗ, από τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Η Χρυσούλα Σεϊτάνη ήταν αγωνίστρια και επί 43 ολόκληρα χρόνια πιστή αναγνώστρια του «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΣΑΡΑΦΙΔΗ, μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Κατίνα και την υπόλοιπη οικογένεια, καταθέτουμε 50 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

Κώστας Αλυσσανδράκης

Γεωργία Λαδογιάννη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.

Κωνσταντίνα Χαρού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΟΥΤΗ, πιστού φίλου του Κόμματος και πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, που «έφυγε» από κοντά μας, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ προσφέρουν:

  • Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ιωαννίνων αντί για στεφάνι το ποσό των 50 ευρώ.
  • Οι συναγωνίστριες του Συλλόγου Γυναικών Ιωαννίνων (μέλος της ΟΓΕ) Νάτση Ολγα, Γκισλή Ρίκη, Δουβανά Αντιγόνη, Τασούλα Αμαλία, Βαρβαρέζου Μαρία, Θάνου Ειρήνη το ποσό των 90 ευρώ.
  • Οι Γραμμενιάτης Βαγγέλης, Τουλκιαρίδου Χριστίνα, Τσαρουχάς Δημήτρης, Ταμπάκη Βασιλική, Σίμου Μαρία, Ζαχαριάδης Ντίνος, Τσιώτα Σταματία, Μαλάτος Τάσος, Αναγνώστου Βάσω, Αρίδας Σπύρος, Βώττης Βασίλης, Κάλπης Παναγιώτης, Καμπίτσης Γιώργος, Κρίκης Γιάννης, Παπαδιώτης Γιάννης, Σιουμάλας Τάκης το ποσό των 315 ευρώ.

ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΚΑΠΕΛΑ η σύζυγος και η κόρη του προσφέρουμε, αντί μνημοσύνου, στο ΚΚΕ, το κόμμα του οποίου υπήρξε σε όλα του τα χρόνια σταθερός και ένθερμος οπαδός, 200 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Κάτω Καισαριανής.

Θα θυμόμαστε για πάντα την απέραντη καλοσύνη του.

Η σύζυγος Μαρίκα

Η κόρη Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Οκτώβρη 2018 συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΧΡΗΣΤΟΣ Νικ. ΚΑΝΔΥΛΗΣ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτης.

Στην άσβεστη μνήμη του και προς τιμήν των 100 χρόνων του κόμματός μας, του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

Οι κόρες του Μαρία και Φρίντα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστου ΓΚΑΓΚΤΖΗ, που «έφυγαν» πολύ νωρίς, προσφέρονται στην ΚΟ Δεσκάτης 50 ευρώ.

Η αδελφή τους Ρήνα

***

Στις 10 Οκτώβρη 2018 «έφυγε» από κοντά μας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας σε ηλικία 88 ετών ο σύντροφος ΜΠΕΤΖΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Η ΚΟΒ Μύτικα Πρέβεζας στη μνήμη του, προς τιμήν και της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 100χρονα του Κόμματος, προσφέρει 30 ευρώ.

***

Στη μνήμη των αδελφών μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ, των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ, προσφέρω 250 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ, στην Οικονομική Εξόρμηση, για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Β. Κυρίτση

***

Στη μνήμη της ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΖΑΚΟΥ, από την Καλαμαριά, που «έφυγε» από κοντά μας πρόσφατα, η ΚΟΒ Βριλησσίων εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της και στην κόρη της Νατάλι και προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση.

Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός
***

ΦΩΤΟ

Στις 16/9/2018 «έφυγε» από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ. Μέχρι το τέλος της ζωής του στάθηκε πιστός οπαδός του ΚΚΕ. Ηταν μέλος του ΕΛΑΣ Γκύζη - Εξαρχείων και πήρε μέρος στις μεγάλες μάχες του Δεκέμβρη του 1944. Στάθηκε αλύγιστος από τις φυλακίσεις και τις κακουχίες και διατήρησε ακμαίο το αγωνιστικό του φρόνημα σε όλη την πορεία της ζωής του. Μέχρι τα βαθιά του γεράματα παρέμεινε ενεργό μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά. Συμμετείχε, ακατάβλητος, σε όλες τις μάχες του ταξικού κινήματος και είχε ουσιαστική συμβολή στη δράση της ΚΟΒ Νέου Φαλήρου του ΚΚΕ. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν σταθερός αναγνώστης μέχρι το τέλος.

  • Με θλίψη αποχαιρετήσαμε στις 16/9 τον πιστό οπαδό του Κόμματος και για χρόνια στήριγμα της Κομματικής Οργάνωσης του Νέου Φαλήρου ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΒΟΥΡΑ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η ΚΟΒ Γ΄ - Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά

  • Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΒΟΥΡΑ, που μέχρι το τέλος της ζωής του αποτέλεσε παράδειγμα με τη ζωντάνια και την αγωνιστική του δράση, προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γ - Δ΄ Διαμερίσματος του ΚΚΕ.

Γιαννούλα Πάντου - Μηνάς Αντύπας

  • Η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά και πέριξ δήμων στη μνήμη του συναδέλφου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΒΟΥΡΑ, δραστήριου και μαχητικού μέλους του και αγωνιστή του ταξικού και λαϊκού κινήματος, προσφέρει στο ΚΚΕ για ενίσχυση το ποσό των 70 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Γ΄ - Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, αγαπημένου μου φίλου και συμπαραστάτη μου σε δύσκολες στιγμές, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 100 ευρώ. Ο Χαράλαμπος Καραχάλιος «έφυγε» από τη ζωή στις 25/10/2017, ήταν κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής (Μπραχάμι). Τόπος καταγωγής του ήταν η Βλαχέρνα Αρκαδίας, απόγονος μεγάλης δημοκρατικής οικογένειας.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Βάιος Παπαποστόλου

***

ΦΩΤΟ

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ Χρ. ΠΑΠΑΤΣΑΝΗ - ΑΚΡΙΒΟΥ (1925 - 15/10/2018), η Τσιαροκούλα, από πολυμελή αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια που συμμετείχε ολόψυχα στην ΕΑΜική Αντίσταση, δραστηριοποιήθηκε και προσέφερε μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ.

Αρχές καλοκαιριού 1947 συνελήφθη με τον πατέρα της, βασανίστηκε, κρατήθηκε σε διάφορες φυλακές, στην Κοζάνη μέχρι την αθώωσή της τον Απρίλη του 1948. Οι πιέσεις και οι διωγμοί της, όπως και όλων των αγωνιστών, συνεχίστηκαν.

Παντρεμένη με τον κομμουνιστή αντάρτη του ΔΣΕ Θανάση Ακριβό / Τσιάρα πορεύτηκαν τον κοινό δρόμο της ζωής και του αγώνα, με τις χαρές και τις λύπες τους. Ξεχώριζαν η ζωντάνια, η γλυκύτητα και η τιμιότητά της, παρούσα στις μικρές και μεγάλες προσκλήσεις του κινήματος και του Κόμματος.

Στην αξέχαστη μνήμη της, από το σύντροφό της Τσιαρονάσιο προσφέρονται στην ΚΟ Δεσκάτης 50 ευρώ.

***

Στην άσβεστη μνήμη των γονιών μου ΓΙΩΡΓΟΥ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, από το Καραβόσταμο Ικαρίας, προσφέρω 50 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου.

Η κόρη τους Ευαγγελία Χατζηνάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου του ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ - ΧΗΝΗ, ο Μιχαλάκος Παναγιώτης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

***

ΦΩΤΟ

Προς τιμήν των 100 χρόνων από την ίδρυση του ηρωικού και τιμημένου ΚΚΕ και στη μνήμη του αξέχαστου ηγέτη Ι. ΣΤΑΛΙΝ, προσφέρω 500 ευρώ ως πρώτη δόση μέσω της ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ.

Δημήτρης Βερβεράκης, ΚΟΒ Ν. Ζίχνης

***

ΦΩΤΟ

Δύο χρόνια πέρασαν από το θάνατο του αγωνιστή και μέλους της ΚΟΒ Πυλαίας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗ. Κατά τη διάρκεια της χούντας εξορίστηκε στη Γυάρο και τη Λέρο. Υπήρξε συνεπής αγωνιστής, σταθερός στην ιδεολογία του. Κράτησε αταλάντευτη στάση κατά τη διάσπαση του 1991. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πυλαίας, 50 ευρώ.

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Οκτώβρη του 2018 «έφυγε» από κοντά μας η ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ. Γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών το 1923. Μέσα στα χρόνια της Κατοχής οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και στο ΚΚΕ. Για τη δράση της συνελήφθη το 1946 και στάλθηκε φυλακή στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εξορία στον Αγ. Ευστράτιο, αρνούμενη να υπογράψει δήλωση. Αφού απολύθηκε από την εξορία, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου, αφού πέρασε από διάφορες δουλειές, έπιασε δουλειά στην «Παπαστράτος» και συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα ως καπνεργάτρια. Συμμετείχε επίσης στο αντιιμπεριαλιστικό - φιλειρηνικό κίνημα της εποχής.

Το 1965 παντρεύτηκε τον κομμουνιστή Μιχάλη Τσαρουχά. Στα χρόνια της χούντας συνελήφθησαν και κρατήθηκαν και οι δύο τους για 3 μήνες. Μετά τη χούντα και την ντε φακτο νομιμοποίηση του Κόμματος, εντάχθηκε στην ΚΟΒ Ροτόντας και ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Πανδημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Θεσσαλονίκης. Στην κρίση του 1989 - '91 δεν τα δίπλωσε, υπερασπίστηκε το Κόμμα. Και είχε άγχος για την πορεία του Κόμματος, ακόμα και όταν πλέον δεν μπορούσε για λόγους υγείας να συμμετέχει στη ζωή της ΚΟΒ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ροτόντας.

Τα παιδιά της Βαγγέλης και Χαρούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ακούραστου ανιδιοτελούς κομμουνιστή ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ.

Μαρία - Στέφανος


ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΤΣΑΝΗ ΑΚΡΙΒΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΤΣΑΝΗ ΑΚΡΙΒΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΠΕΛΛΑΣ
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΠΕΛΛΑΣ


Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ