ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 25 Μάη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΣΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΣΚΟΣ
Το Σάββατο 28/5/2016 κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΣΚΟΥ. Παρών στους αγώνες του καιρού μας, έδωσε ακούραστα τη μάχη σε κάθε γωνιά του ταξικού στίβου για τη νίκη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, απ' όποιο μετερίζι του ζήτησε το Κόμμα του, το ΚΚΕ. Στην ορμητική πορεία που διέγραψε, λάμπρυνε με το πέρασμά του την επιστήμη σαν ερευνητής αυτοαπασχολούμενος οδοντίατρος και πανεπιστημιακός δάσκαλος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τιμώντας το ρόλο του κομμουνιστή επιστήμονα και δασκάλου. Λάμπρυνε τη λογοτεχνία, την ποίηση, προσπαθώντας να αφήσει τα χνάρια του σε κάθε πλευρά της κοινωνικής ζωής, δείχνοντας ότι, για να νικήσει η υπόθεση του κομμουνισμού απαιτείται από την εργατική τάξη ολόπλευρη συνεχής μόρφωση σε όλα τα επίπεδα, αγώνας με κάθε μορφή, ανάλογα με τις απαιτήσεις που κάθε φορά θέτει στο προσκήνιο η ταξική πάλη.

Σύντροφοι και φίλοι θα τιμήσουμε τη μνήμη του στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Μεροπείου (πεζόδρομος Ακρόπολης - Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45)


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν 40 μέρες από το απρόσμενο «φευγιό» του ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, συζύγου και συντρόφου της ζωής μου και πιστού οπαδού του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ ΟΑΣΑ Μεταφορών.

Η σύζυγος Δήμητρα, τα παιδιά του Γεωργία και Λιάνα, τα εγγόνια του



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ