ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 23 Μάη 2008
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Κυριακή στο Παλιοζογλώπι

Αφιερωμένη στον Χαρίλαο Φλωράκη είναι και η εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των 90 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, την Κυριακή 25 Μάη, στις 12 το μεσημέρι, στον Αϊ - Λια, στο Παλιοζογλώπι Ραχούλας. Θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σε κάλεσμά της η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ σημειώνει: «Τιμούμε και συνεχίζουμε μαχητικά το δρόμο που χάραξε και συνεχίζει το ΚΚΕ, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό». Τονίζει πως «η αλήθεια δεν κρύβεται, όσα και να κάνουν οι ιμπεριαλιστές, οι απολογητές του καπιταλιστικού συστήματος. Οι ιδέες του Κομμουνισμού, τα ιδανικά και οι αξίες του θα γίνουν πράξη».

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση στο Παλιοζογλώπι δρομολογούνται πούλμαν από τις τοπικές Οργανώσεις της ΚΟΑ. Συγκεκριμένα:

-- 5.40 π.μ., Φρατζή 68, Νέος Κόσμος.

-- 5.50 π.μ. Φιλολάου.

-- 5.55 π.μ. Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

-- 5.45 π.μ. πλατεία Χαλανδρίου (στάσεις σε Γαλατσίου και Βεΐκου).

-- 6.30 π.μ. ΟΤΕ Νέας Ιωνίας (Λ. Ηρακλείου).

-- 6.00 π.μ. Δημαρχείο Πετρούπολης.

-- 6.15 π.μ. Δημαρχείο Καματερού.

-- 6.30 π.μ. πλατεία Αγ. Αναργύρων.

-- 6.00 π.μ. πλατεία Δαβάκη Καλλιθέας.

-- 6.00 π.μ. πλατεία Σουρμένων (οδός Ιασωνίδου).

-- 6.00 π.μ. Παλατάκι.

-- 6.15 π.μ. Αγ. Βαρβάρα, πλατεία Ελεούσας.

-- 6.20 π.μ. Θηβών και Ιερά Οδός (Αιγάλεω).

-- 6.30 π.μ. από μετρό Αγ. Αντώνη, Περιστέρι(πλευρά προς Αθήνα).

-- 6.00 π.μ. πλατεία Λαυρίου, Ομόνοια.

Συμμετέχουν οι αντιστασιακοί

Διήμερη εκδρομή σε ΡΑΧΟΥΛΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ διοργανώνουν τα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ, με συμμετοχή και στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει στη μνήμη του σ. Χαρίλαου Φλωράκη. Αναχώρηση, αύριο, Σάββατο 24/5, από πλατεία Κάνιγγος, ώρα 8.00 το πρωί. Μεσημέρι άφιξη στον Αϊ - Λια, στον τάφο του σ. Χαρίλαου Φλωράκη. Διανυκτέρευση στο χωριό Δρυάδες σε σαλέ στο ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. Την Κυριακή συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει στη μνήμη του σ. Χαρίλαου Φλωράκη.
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org