Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 23 Απρίλη 2011 - Κυριακή 24 Απρίλη 2011 - αριθ. φύλλου: 10945

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ
Μεγάλο πλήγμα για τη μικρομεσαία αγροτιά

MotionTeam

Οι «νέοι συνεταιρισμοί», που προωθεί η κυβέρνηση, θα μεταβληθούν σε αποκλειστικό «φέουδο» των μεγαλοαγροτών - επιχειρηματιών.


ΣΕΛ.  15
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Δράση για την Πρωτομαγιά και την απεργία στις 11 Μάη

Οι ταξικές δυνάμεις και οι πιο πρωτοπόροι εργάτες σε κάθε εργασιακό χώρο, κάθε εργατογειτονιά, δίνουν τη μάχη για την επιτυχία των απεργιών, κόντρα στην πλουτοκρατία.


ΣΕΛ.  2

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ταξική πάλη, λαϊκή συμμαχία, συμπόρευση με το ΚΚΕ

MotionTeam

Η καπιταλιστική κρίση, η ένταση της επίθεσης του κεφαλαίου στο λαό επιβάλλουν την άμεση, αποφασιστική, πλατιά και αποτελεσματική δράση υπέρ της διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ. Μπροστά στα αδιέξοδα του καπιταλισμού, το εργατικό - λαϊκό κίνημα να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Καμία αναμονή, καμία επανάπαυση. Τώρα κλιμάκωση της πάλης, για να μπει φρένο στα χειρότερα και να ανοίξει ο λαός δρόμους για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Οργάνωση στους φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος, πολιτική δράση για να εγκαταλείψει μαζικά ο λαός τα κόμματα του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου, να κερδηθούν νέες δυνάμεις με τη λαϊκή συμμαχία, για την αντεπίθεση, μέχρι την τελική νίκη, τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.


ΣΕΛ.  3

Eurokinissi

Ανάσταση λαού

Η βάρβαρη επίθεση , κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ, με στήριξη ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., που κάνει κόλαση τη ζωή των εργαζομένων, δεν είναι νομοτέλεια. Ο λαός, κάνοντας πέρα τους φόβους, τις απειλές, τη μοιρολατρία, να αντιτάξει την ανεξάντλητη, ακαταμάχητη δύναμή του, κλιμακώνοντας τους ταξικούς αγώνες, για τη δική του «Ανάσταση».


Προσφορές

Ο Νίκος Σταμούλης προσφέρει ως ενίσχυση στο ΚΚΕ 2.000 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Ο Κοσμάς Βασιλειάδης προσφέρει 1.000 ευρώ ως ενίσχυση στο ΚΚΕ.



Δραματική αύξηση ανεργίας και ανασφάλιστης εργασίας

ΣΕΛ.  9
ΚΚ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
Για την αντεπανάσταση στην ΕΣΣΔ

ΣΕΛ.  24  -  25
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συναυλία για την Πρωτομαγιά

ΣΕΛ.  5
Η κρίση και η αναδιάρθρωση

ΣΕΛ.  6  -  7,    14
ΚΝΕ
Εκδήλωση για τα νέα ζευγάρια

ΣΕΛ.  5
Για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης

ΣΕΛ.  21
ΔΗΠΑΚ ΓΙΑΤΡΩΝ
Για ένα λαϊκό σύστημα Υγείας

Η ΔΗΠΑΚ μέσα απ' τη διακήρυξή της, ενόψει των εκλογών των ιατρικών συλλόγων της χώρας, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο διεκδικήσεων με βάση την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, για δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, για κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο, καλώντας τους γιατρούς να «κάνουν ένα ουσιαστικό, αγωνιστικό βήμα μπροστά», να ενισχύσουν τη ΔΗΠΑΚ, να αγωνιστούν με το λαϊκό κίνημα για Υγεία στην υπηρεσία του λαού.


ΣΕΛ.  16  -  17

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ