ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2015
Σελ. /24
Στοιχεία για το εκλογικό αποτέλεσμα

Phasma

Συμπληρωματικά με τους αναλυτικούς πίνακες των αποτελεσμάτων των εκλογών σε όλη την επικράτεια, ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει σήμερα και ορισμένα σημαντικά στοιχεία του εκλογικού αποτελέσματος που αφορούν το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι εξής πίνακες:

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Οι εκλογικές περιφέρειες στις οποίες το ΚΚΕ λαμβάνει την τρίτη θέση.

ΠΙΝΑΚΑΣ 2: Οι δήμοι στο Λεκανοπέδιο Αττικής, όπου το ΚΚΕ αναδεικνύεται σε τρίτο κόμμα. Υπενθυμίζουμε ότι το ΚΚΕ αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών, όπως και στους 3 από τους 5 δήμους της Β' Πειραιά, γεγονός που αποτυπώνεται και στα στοιχεία του συγκεκριμένου πίνακα.

ΠΙΝΑΚΑΣ 3: Τα αποτελέσματα στο Δυτικό Τομέα Αθηνών (δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου), όπου το ΚΚΕ αναδείχτηκε και σε αυτές τις εκλογές στην τρίτη θέση, με ποσοστό 3% μεγαλύτερο από το πανελλαδικό και 1,71% μεγαλύτερο από το ποσοστό του Κόμματος συνολικά στη Β' Αθηνών.

ΠΙΝΑΚΑΣ 4: Οι δήμοι σε πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας (με περισσότερους από 15.000 εγγεγραμμένους), όπου το ΚΚΕ βρίσκεται στην τρίτη θέση.

ΠΙΝΑΚΑΣ 5: Τα αποτελέσματα στο δήμο Ικαρίας, όπου το ΚΚΕ αναδεικνύεται σε πρώτο κόμμα, με άνοδο σε ποσοστό (33,2% από 31,8% το Γενάρη) και σε ψήφους (1.865 από 1.808).








Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ