ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2017
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος

Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με εκδηλώσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις, με σύνθημα «Συζητάμε, προχωράμε, ισχυροποιούμε το ΚΚΕ!» και με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αργυρούπολης - Ελληνικού καλούν στο Α' ΚΑΠΗ (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει η Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ν. Ιωνία, στον δημοτικό κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Αγ. Βαρβάρα, στο 1ο ΚΑΠΗ θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ 3ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος (Τριών Ιεραρχών 74). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση ΚΟ της ΤΟ Κατασκευών στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νεάπολη Νίκαιας, στο 2ο ΚΑΠΗ (Κυζίκου 12) θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Χαλκηδόνα Νίκαιας, στα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κοκκινιάς (Κύπρου και Ηλιουπόλεως), θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο Μαρούσι, στην αίθουσα του Συλλόγου Κεραμιστών (Λ. Κηφισίας & Σαλαμίνος 57), θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Παλλήνη, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Γέρακα, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Κορωπί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, θα μιλήσει ο Κώστας Συμεωνίδης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Περάματος, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Κατασκευών Περιστερίου - Αιγάλεω, στο Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & 40 Εκκλησιών), θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Κατασκευών Νοτιοανατολικών και Βύρωνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Υμηττού, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Λαύριο, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις
  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ, η ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Πέλλας διοργανώνει δύο συσκέψεις στα Γιαννιτσά, με ομιλητές τον Μιχάλη Καλαϊτζή, Γραμματέα της ΤΕ Πέλλας, και την Καίτη Χατζηβασιλειάδου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στο Νυδρί, στο παλιό Δημαρχείο.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Σερρών διοργανώνει σύσκεψη, στα γραφεία του Κόμματος στις Σέρρες, με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Κιλκίς διοργανώνει σύσκεψη στο Παλιό Γυναικόκαστρο, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Την Τετάρτη 1 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Λευκάδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Με την Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων Κύπρου

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγνοουμένων και Αδήλωτων Αιχμαλώτων Κυπριακής Τραγωδίας, αύριο Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, στον Περισσό.

Εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Το κέντημα», αφιερωμένη στις αλύγιστες της ταξικής πάλης.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 4 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.
Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org